{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Buggy Tamiya Holiday Buggy (58023) 1980

140 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen rc-enhed er oprettet og stemt ind. Opret din egen rc-enhed

Daniel Ø
Mand | 35 år | Oprettet: 27. jun 2020


Buggy Tamiya Holiday Buggy (58023)

Årgang:
1980
Drivkraft:
360 Silver Can
Topfart
24km/t
Størrelse
1/10
Vægt
1,5kg?
Ekstraudstyr
Hjemmelavet papdæksel til motor/gearkasse ????
Bemærkninger
Min bil nr 69..Jeg var så heldig i starten af i år at denne dukkede op på marketplace som fjernstyret buggy til 150kr og det var ikke så langt fra Køge hvor min storebror bor, så han havde lige en kammerat som kunne smutte forbi, og i løbet af en måned fik jeg billeder af hvordan den langsomt blev transporteret af familie og venner til Midtjylland :D og den er super fed.. hopper godt og kører super godt..
Og jeg har fundet nogle tynde eBay dæk som har godt greb som jeg kan trække uden på originalerne så jeg ikke slider dem, da jeg desværre ikke har en ridehal til rådighed til daglig for at køre i, men kun har asfalt og løs asfalt grus ved det lokale maleri.. Så det her er super løsning.. jeg kalder det Pull-Over tires :D jeg bruger det også på mine to gamle Grasshopper 2 Bashers..

Derudover er Jeg helt vild med måden de har lavet affjedring i bagenden, med denne her plastik et eller andet type plade.. super genialt og ligeså i forenden med de her kængurustylter, ligesom på Fast Attack Vehicle, men så har de bare lige vendt dem på hovedet så at center pinden ikke stikker op igennem karosssen... og de vil aldrig stikke længere ned end hjulene, så man kører alligevel ikke ind i ting og ødelægger dem det er simpelthen så simpelt og bare super genialt.. top-notch byggeri
Kommentér på:
Buggy Tamiya Holiday Buggy (58023)
x