{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Bil The Grasshopper (Repo) 2005 udgivelse. 2005

311 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen rc-enhed er oprettet og stemt ind. Opret din egen rc-enhed

Martin  A
Mand | 23 år | Oprettet: 11. jun 2022


Bil The Grasshopper (Repo) 2005 udgivelse.

Årgang:
2005
Drivkraft:
lige nu den originale silver can 380. har en 380 sport tuned tamiya. der skal i istedet. den giver mere træk kraft og speed. også den ikke så tungt som en 540.
Topfart
30 ish.
Størrelse
1/10
Vægt
dunno
Ekstraudstyr
kun maling.
Bemærkninger
så fik jeg lige lavet en grasshopper den nye der kan købes idag. har mange af de originale Grasshopper. men synes det er synd at bruge dem. så nu er ny købt for at blive brugt. koster jo kun 595kr kæft det billig. køber nok nogle flere. vil gerne lave en orange i fremtiden.
der er købt en billigt M-style fjernbetjening kit. med det hele. esc 60a. radio sender. fjernbetjening. batteri. lader. 650kr bum. det var det billigste jeg kunne finde. ved MIDhobby.

men ja ellers er alt jo standard på den. jeg har bestilt metal lejer. men de er er ikke kommet stadig. så den er sku bare samlet med plastik lejer. så må vi se hvor længe det holder. det skal ikke være en ræser det er bare lidt sjov til vores lille bane.

bilen har fået primer. og hvid TS-26 original farve. klistermærker på. også mangler jeg lige en klar lak ovenpå. Frank er malet simpelt. som original vist i manual. TS-26 til krop og hjelm. så sort striber. og hudfarve. måske jeg maler rullerne på taget sort. som også vist i manual. hmm. måske?
Kommentér på:
Bil The Grasshopper (Repo) 2005 udgivelse.
Annonce