{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
786 visninger | Oprettet:

Sådan rengøres ventilationen i lejligheden selv {{forumTopicSubject}}

Selvrensende ventilation
Hvis ventilationen i lejligheden fungerer godt, kan mange endda glemme, at den findes. Dette design huskes, når der opstår problemer. Skimmelsvamp vises på overfladen af ??væggene, hvis luften ikke cirkulerer godt gennem det indre. Dårlig ventilation resulterer i en fugtig lugt. Selvrensendeventilation hjælper med at slippe af problemer, men denne proces har sine egne nuancer, selv professionel kanalrensning er meget mere effektiv.
Et af grundlaget for menneskeliv er ren luft. Når man arrangerer naturlig og tvungen ventilation, er det lettere at sikre, at disse strømninger konstant opdateres. Så vil et længere ophold i lejligheden være behageligt og sikkert.
Men affald og patogener kan bevæge sig inde i selve huset på grund af stigningen i mudderaflejringer indeni. Partiklerne ender inde og gradvist forgifter kroppen.
Efter rengøring af de indre dele af strukturen kan du glemme dette problem for altid. Udstyret udsættes for mindre slitage, systemet begynder at fungere mere effektivt. Derfor er rengøring af ventilation i boligblokke også nødvendig.
Forurening fører til følgende negative konsekvenser:
Udseendet af allergener og svampe i store mængder.
Dårlig luftcirkulation forværrer indeklimaet. Fugtighedsniveauet stiger, det samme sker med normale temperaturer.
Efterfølgende samler snavs sig hurtigere på overfladen.
Motorer og arbejdsenheder begynder at varme op og opleve øget stress. Derfor slides mekanismer hurtigere ud.
Luftindstrømning og udstrømning er ikke længere så effektive som før.
Brandfareniveauet stiger.
Det er nødvendigt at rengøre ventilationskanaler ikke kun i boligkvarterer, men også hvor der er mange mennesker.
Ventilationsblokeringer kan forekomme af følgende årsager.
Sæsonmæssige egenskaber
Ventilationskvaliteten afhænger ofte af, hvordan miljøforholdene udvikler sig. Et eksempel er, når der ikke er afbrydelser og problemer i løbet af vinteren. Varmen forværrer systemets ydeevne flere gange. Vi skal installere ekstra udstyr for at forbedre resultaterne.
De fleste ejere tyer ikke til hjælp fra specialister, de er selv engageret i sådant arbejde. Men her kan du ikke undvære udstyr og yderligere færdigheder. Derfor anbefales det stadig at samarbejde med virksomheder, der har modtaget den relevante licens. Derefter rengøres ventilationssystemerne hurtigt og effektivt.
Årsager til tilstoppet ventilation
Den mest almindelige årsag til tilstopning af luftkanaler er ophobning af store mængder støv og snavs i disse kanalers aksler.
Den anden årsag er fejl i ventilationsanordninger.
I alle huse er en særlig service ansvarlig for det generelle ingeniørsystem, som har adgang til sådant arbejde, så det bliver klart, hvem der skal rengøre ventilationen i en lejlighedsbygning. Men hver lejer har ret til at rense luftkanalen i sin lejlighed. Derfor vil det være nyttigt for dig at finde ud af, hvordan du rengør ventilationen i lejligheden selv.
Mekanisk rengøring
Oftest bruges metoden i forhold til en lodret kanal. Det har allerede bevist sin effektivitet mere end én gang. Indskud skrabes simpelthen af ??kanalens vægge.
Relevant hvis forureningen fremkom ukompliceret:
Affaldsprodukter fra fugle og gnavere.
Små sten.
Web.
Støv.
Proceduren muliggør en lige så automatiseret og manuel udførelsesmåde. Der forventes ikke brug af vaskemidler og andre kemikalier, fedtet på badeværelset og andre lignende rum kan ikke rengøres på den måde.
Metoden er ikke særlig effektiv til at neutralisere kropsfedt. Klynger af denne art er generelt vanskelige at fjerne fra overfladen. Hvis ventilationssystemet har en kompleks konfiguration, er brugen af ??sådanne løsninger også vanskelig.
Børster og støvsugere, metalkabler - dette er et eksempel på enheder, der hjælper med at klare opgaven i dette tilfælde. I mangel af en støvsuger er naturlig fjernelse tilladt. Luftstrømmen bærer simpelthen snavs sammen med det - https://ozonservices.com/
Skumrensning
En glimrende mulighed, hvis du specifikt skal håndtere fedtdepoter, som ikke reagerer godt på andre behandlingsmuligheder. En populær måde for cateringvirksomheder. Særlige forbindelser spaltes inde i kanalen, på grund af hvilken fedt fjernes. Delaminering og løsrivelse fra overfladen sker. Derefter fjernes de resterende partikler med luft eller elværktøj. Skorstenen kontrolleres igen.
Rengøringsmidler er alkaliske forbindelser, der er kendetegnet ved øget aggressivitet, når de udsættes. Mange kendetegnes ved desinficerende egenskaber. Desinfektion af luftkanalerne er et yderligere trin, hvis alle mikrober efter skummet ikke kunne fjernes.
En medarbejder i et servicevirksomhed vælger, hvad der skal bruges i et bestemt tilfælde. Det tilrådes at foretage indledende tests for at bestemme fareniveauet.
Kryogen sprængning
En slags kemisk rensning. En metode, der er vist for nylig. Effektivitet og mildhed er hovedårsagerne til, at det fortjener særskilt overvejelse. Der bruges tøris, hvilket giver den fulde rensende effekt.
Tøris føres ind i luftkanalen ved hjælp af en særlig installation. Stoffet kommer i kontakt med væggene, hvorefter aktiv fordampning begynder. Minens overflade forbliver ubeskadiget, og plak fjernes. Ved nedbrydning bliver det aktive stof til kuldioxid, hvorefter det fjernes automatisk som støv.
Læs vejledningen på forhånd for at gøre det lettere.
Forberedelse
Først kontrollerer de, hvor effektivt det nuværende system fungerer. For eksempel ved hjælp af en varm tændstik eller stearinlys, papir. Hvis flammen afviger mod emhætten, betyder det, at der ikke er problemer under drift. I mangel af ændringer i retningen kræver ventilationssystemet afgjort yderligere vedligeholdelse.
Du kan også lægge et stykke papir på hullet. Kontrollen udføres på samme måde som i de tidligere tilfælde. Et privat hus er ingen undtagelse.
Rengøringsprocedure
Fortsæt derefter med at udføre følgende handlinger:
Køkkenmøbler fjernes.
Det er nødvendigt at slippe af med alle elementer, der kan begrænse adgangen. For at forhindre, at snavs falder på gulvet, er overfladen dækket med aviser.
De fjerner stængerne.
I dette tilfælde er der færre problemer med yderligere rengøring af kanalerne. I tilfælde af stor forurening på selve strukturen er udskiftning nødvendig.
Rengøring.
Start proceduren. Du skal tage handsker på, og derefter fortsætte med at fjerne snavs placeret indeni. Det vigtigste er at handle forsigtigt for ikke at løbe ind i det, der er indeni. Udsugningskraften påvirker ikke dette.
rengøring af ventilation med en guide
Den nuværende lovgivning angiver, at sådant arbejde kun udføres af organisationer, der har modtaget den nødvendige licens. I beboelsesbygninger tilrettelægges inspektion og rengøring, når trækkraften tydeligvis er utilstrækkelig, eller den er helt fraværende. Efter afslutningen af ??reparationer med interne ombygninger er sådanne procedurer også uundværlige.
Normalt er frekvensen to til tre gange om året. Efter afslutningen udarbejdes en handling med et hologram og sæler. Den indeholder følgende oplysninger:
Beskrivelse af kapslernes tilstand og andre lignende elementer.
Beskyttelsesgitter.
Syningenes tilstand. De er relevante for murstens kanaler.
Tilstedeværelsen af ??trækkraft.
Interne partitioner og deres funktioner.
Blokeringer og murbrokker.
Stramhed af strukturen.
Design funktioner.
Steder, der fortjener opmærksomhed.
Skorsten materiale.
Installationsmål.
I ældre hjem er selv rengøring ofte ikke nok til at forbedre ydeevnen. Det er nødvendigt at anvende andre løsninger for at forbedre ydeevnen. Der er metoder til rådighed for bogstaveligt talt enhver ejer, der ønsker at fjerne snavs og få de bedste resultater.

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Sådan rengøres ventilationen i lejligheden selv

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce