{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Ik lige det jeg havde håbet på

222 visninger | Oprettet: 3. nov

Ik lige det jeg havde håbet på

Fik lavet mig en "tunnel mono", og glædede mig da til at få den afprøvet... Men det endte i noget være hakkeri. Tror der må være en løs forbindelse et sted. I luften snurrer propellen fint. Nå. jeg må se på det om 10-11 dage...
Max hastighed blev målt til ...23,3

S.E.L.
Mand | 10 år | Oprettet: 12. nov 2015


Kommentér på:
Ik lige det jeg havde håbet på
  •   7. nov Hej Brian
    propellen skulle sådan set virke som en propel placeret bag en båd, (samme areal under vandoverfladen, når båden planer). Eneste forskel er at det vand der normalt sprøjtes i en stråle bagud /(op af), og som delvist opvejer det lift som propellen skaber under vandoverfladen ), her rammer bådens underside / løfter bådens bagende. Så jeg er i virkeligheden lidt mere nervøs for om propellen skaber så meget lift, at der kommer "for meget" tryk på foran.


  •   6. nov Hej Sven
    Ku det tænkes at propellen tømmer dit kammer under båden for vand i fuld fart, for derefter at gå ned i fart når der bliver trukket vand ind igen.
    Derfor hakkeriet
    Bare en tanke
    Mvh Brian


  •   3. nov Det er en 180 A esc. og lipoet jeg bruger har trukket det der var meget værre. jeg prøvede med to forskellige lipoer, og problemet var det samme. Så de stik kan udelukkes..så er der bare resten..
    Ellers har jeg en motor og esc magen til jeg kan afprøve.
    En anden forklaring kunne også være at drevet gik stramt. Med det gjorde det ikke..Nu må jeg se...Men tak for dit bud på problemet.


  •   3. nov tror esc er for svag ? eller for lav c rating måske