{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Min bil hakker og drejer/reagerer langsomt - hvorfor?

713 visninger | Oprettet: 22. okt 2019

Min bil hakker og drejer/reagerer langsomt - hvorfor?

Hej RCG,

Jeg har en denne buggy fra HSP, som er begyndt, at lave numre med mig. Den gør som i videoen. Jeg giver fuld gas i starten af videoen og da den igen kører normalt, er jeg blevet nødt til, at slippe noget på "aftrækkeren". Dette er specielt tydeligt når den er "kold" og jeg synes det bliver mindre udtalt når der er kørt et par minutter.

Derudover ses det da jeg drejer rundt, at jeg kommer til, at dreje for meget. Den drejer og reagerer overordnet langsomt, når den får fuld gas. Den drejer og reagerer hurtigere når den får lidt mindre gas eller jeg helt har sluppet gassen.

Er der nogen som har en idé om, hvad de to ovennævnte ting kan skyldes? :-)

Kommentér på:
Min bil hakker og drejer/reagerer langsomt - hvorfor?
  • John J
    John J Tilmeldt:
    jun 2013

    Følger: 1 Svar: 1
      25. okt 2019 Jeg tror dit batteri er halvfladt eller ikke helt på mærkerne
    Vh John


  •   25. okt 2019 smiley smiley smiley og jeg som troede der kun var noget der hed kænguru benzin? vidste ikke at man også kunne købe kænguru lipo batterier... smiley smiley

    men bortset fra det så, mon ikke det er et ESC problem evt. din brundjustering af din ESC det virker som om at den godt ved hvad 100%power er men kan ikke finde ud af at køre langsomt.? at den styr langsomt beror på 1. langsom servo 2. forkert indstilning af din sender. er mine bud. smiley håber det var til en hjælp.


Annonce