3 anderledes hobbyer, du måske ikke vidste, at du havd...

3 anderledes hobbyer, du måske ikke vidste, at du havd...

7. jan 2021

Føler du måske, at dine dage mest består af arbejde, indkøb, mad og søvn? Det kan til tider godt føltes lidt, som om man bevæger sig i et hamsterhjul dag ind og dag ud. Weekenderne brugerne man typisk på at ‘lade’ op til næste arbejdsuge, hvilket for størstedelen består én eller to fulde dage på sofaen foran fjernsynet. Men måske føler du, at der skal ske noget nyt snart? Du trænger til at få mere energi, mere overskud og egentlig bare være interesseret i noget nyt. Her er tre bud på tre hobbyer, du ikke vidste, at du havde brug for i den hverdag.


Leg med fjernstyret legetøj

En hobby handler om at have det sjovt! Så hvorfor ikke skrue tiden et par år tilbage og finde dit indre legebarn frem igen. Der er over de seneste par år sket en kæmpe udvikling på det teknologiske marked, som betyder, at du kan få næsten alle slags køretøjer, herunder en fjernstyret helikopter, tanks med meget mere. Du kan hurtigt få flere timer til at gå i haven - eller i skoven -, med at bygge baner og forhindringer til dit nye fjernstyret legetøj. Det er en sikker vinder hos både børn og voksne


Brætspil

Du husker nok mange af de klassiske brætspil fra dit barndomshjem; Matador, Jeopardy, Risk osv. Men brætspillene har i de seneste par år gjort et comeback. Du kan endda finde brætspil, som har deres helt egen app! Derudover findes der mange brætspilscafeer rundt om i landet, hvor du kan tage dine bedste venner med ud til en øl og spille nogle helt nye spil. Hvis du er klar til at ofre lidt ekstra tid på din hobby, så findes der mange brætspil, der kræver stor forberedelse, lang spilletid og stor indlevningskraft. En social og hyggelige hobby for hjernen!


Lidt for sundhedsentusiasten 

Er du ikke alt for god til en stillesiddende hobby, men stadig ikke helt klar til at blive den næste marathonløber, så findes der råd. Du kan nemlig nemt - og ofte helt gratis - blive vinterbader. Det kolde chok, som kroppen får af vandet skaber tusindvis af endorfiner i kroppen - ja, du bliver faktisk helt høj af det. Derudover har flere undersøgelser vist, at det øger blodcirkulationen i flere timer, mens du samtidig kan opleve, at dit immunforsvar bliver stærkere.



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce