5 tips til dekorering af badeværelset

5 tips til dekorering af badeværelset

9. apr

Dette indhold er sponsoreret


Badeværelset kan virke som et af de kedeligere rum, der blot skal fungere og leve op til sin funktionalitet, men sandheden er, at man sagtens kan gøre mere ud af sit badeværelse. Det vil vi i denne artikel hjælpe med, med fem gode tips til, hvordan du kan dekorere dit badeværelse. Et pænt, dekoreret badeværelse giver nærmest en følelse af wellness, og det bliver lige pludselig lækkert, og til en fornøjelse, at opholde sig på badeværelset.


Spejle

Et spejl er et must på badeværelset, men et spejl er ikke bare et spejl, som mange måske vil tænke. Forskellige spejle skaber forskellige udtryk, og det er derfor vigtigt, at vælge det helt rigtige. Hos AYTM finder du mange flotte spejle i organiske former, som er det, der trender lige nu. Ved at vælge et rundt spejl, i stedet for et firkantet, opnår man et mere moderne og æstetisk udtryk.


Blomster

Blomster gør bare noget ved indretningen, ligemeget hvilket rum de befinder sig i, og det gælder også badeværelset. Blomster giver liv og farve til et rum, og er derfor en god ide at have på badeværelset. Et godt tip er at vælge tørrede blomster, det er mere miljøvenligt og du slipper for at skifte blomsterne ud hver uge.


Kurve

Brug fine flet- eller sivkurve til opbevaring på badeværelset. Heri kan du opbevare toiletpapir, håndklæder og meget mere. Så kurvene er ikke udelukkende pæne, men i den grad også funktionelle.


Dufte

Inddrag dejlige dufte i indretningen af badeværelset - for hvem elsker ikke et velduftende badeværelse? Meraki har både duftpinde, håndsæbe og duftlys, der dufter skønt og giver det perfekte pift til badeværelset. Derudover er meraki økologisk, og duftene er lavet på naturbaserede parfumer, så det er det perfekte, miljøvenlige valg.


Natur

Bring naturen ind i dit badeværelse, både ved at have planter, men også ved at bruge naturmaterialer i indretningen. Grønne planter gør ikke alene noget godt for indeklimaet, det er også pænt at se på og giver noget liv. Ved at inddrage naturmaterialer i indretningen, opnår du et flot og skandinavisk udtryk. Du kan blandt andet få flotte knager og en toiletrulleholder i træ fra By Wirth.


Som du kan se, behøver badeværelset ikke være et kedeligt rum, man skal blot være kreativ. Vi har her gjort noget af det kreative arbejde for dig, og kommet med fem tips til en mere dekorativ indretning af badeværelset.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x