Afbalancér din tid med din partner

Afbalancér din tid med din partner

20. dec 2018

Som en RC-entusiast bliver der ofte brugt meget tid ude af huset. Og med god grund! Der er nemlig mange arrangementer og events både rundt om i landet og internationalt. Hvis du deltager i disse events kan det ofte resultere i, at der ikke er så meget tid til at være sammen med din partner. Derfor er det vigtigt, at du husker at afbalancere din tid, så din partner føler sig inkluderet i dit liv.


Tag din partner med til events

Hvis du er hyppig deltager i forskellige RC arrangementer, så er det en oplagt idé at tage din partner med. Potentielt set kan det skabe en interesse for RC hos din partner, og i fremtiden vil I kunne dele denne hobby. Hvis det ikke skaber direkte interesse for din partner, så er der også andre muligheder. I kan for eksempel bruge disse events som en lille romantisk “get-away”. Her er det væsentligt, at du sikrer dig, at din partner føler sig vigtig. Du kan for eksempel medbringe sexlegetøj såsom en dildo til at skabe ekstra spænding på turen. Hermed bliver din partner alligevel interesseret i at deltage i diverse RC events og arrangementer, og I kan derved begge få glæde ved at deltage i dem.


Husk at I også skal have “alene-tid”

Selvom det i mange tilfælde kan være en god idé at tage din partner med til RC events og arrangementer, så husk på, at I hver især også skal have noget “alene-tid”. Det at have en hobby – uden sin partners indblanding – kan for mange være vigtigt for at skabe balance i sin hverdag. Det kan derfor være en god idé at I begge har en hobby. Hvis din partner ikke har en hobby på nuværende tidspunkt, kan du med fordel være behjælpelig og støttende i forhold til at finde en. Hvis du viser din støtte til din partners hobby, har du større chance for, at din partner støtter dig i din hobby.


Organisér en fælles kalender

Når I hver især har fundet en hobby, som I går op i, så er det vigtigt, at I organiserer en fælles kalender. I det moderne samfund har vi alle ofte travlt med forskellige aktiviteter: job, sport, RC og andre hobbyer – og gang det op med to, når du skal planlægge en kalender for både dig og din partner. Det kan derfor være svært at finde hoved og hale i alle disse aktiviteter, og netop her er en fælles kalender et godt redskab at bruge. På denne måde kan I planlægge, hvornår der er tid til at være sammen, og hvornår der er alene-tid med jeres egen hobby. At kigge på jeres kalender sammen vil også være brugbart i forhold til, når I sammen tager til RC events eller andre hobby-arrangementer.

En sidste note: hvad enten I vælger at bruge en kalender eller bare lægger planer fra dag-til-dag eller uge-til-uge, så er kommunikation essentielt i forhold til at afbalancere jeres tid. Uden åben to-vejs-kommunikation bliver det svært at vedligeholde et forhold.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x