Byg et rum til en RC-bane

Byg et rum til en RC-bane

28. sep 2020

Dette indhold er sponsoreret

Når man har en hobby, som man elsker, ønsker man at den skal være en stor del af ens liv. Der er mange måder, at man kan realisere sine hobbyer på, og nogle hobbyer er nemmere end andre. Når det kommer til det med RC, kan det nogle gange være svært at få det hele til at gå op i en højere enhed, da det ofte kræver lidt ekstra for at det hele spiller. Man vil jo gerne ud og prøve sit RC, og nogle RC-ting kræver en del plads i hjemmet, hvis det skal gøres indenfor. Derfor vil denne artikel give tre gode råd til at ombygge et rum til en RC-bane. 

Der skal være godt med plads 

For det første gælder det om at finde et rum, hvor der er plads nok til at det hele kan være der. En RC-bane skal være stor, og den kommer altid til at fylde meget mere end man lige tror. Derfor er det vigtigt, at man vælger et godt stort rum og det kan være at man skal have fjernet nogle stationære ting for at det kan være der. Det kan være at man skal fjern brændeovn eller noget helt andet. Uanset hvad det er det vigtigt, at man finder pladsen og der er nok plads. 


Hav et område for tilskuere og deltagere 

Når man har fundet sit rum begynder arkitekt arbejdet, og det bliver en stor opgave at designe banen. Når man designer rummet er det vigtigt at man også giver plads til tilskuere og deltagere. Det nytter ikke noget man bygger en stor bane, som fylder hele rummet, og man derefter skal stå i dørkammen og nyde værket. Nej, læg plads til at man kan stå et inde i rummet og styre løjerne. 


Gør det hyggeligt

Den vigtigste ting er at gøre det hyggeligt. Det skal være en fornøjelse at gå ind i RC-rummet og hygge med sin gode hobby. Det betyder, at man skal gå den ekstra mil når det kommer til at dekorere rummet. Væggene behøver ikke være tomme og man kan pynte det med plakater og billeder af diverse ting. Det er kun fantasien, der sætter grænser. 


Derudover kan man overveje om tilskuere og deltager området skal have en lille bar med diverse snacks. Det er en ide, som kan tiltrække andre end bare RC-vennerne, men også blive et område hvor man bare kan hygge. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce