Disse RC-biler var mest populære i 2019

Disse RC-biler var mest populære i 2019

9. okt 2019
RC-biler er en fantastisk hobby, hvad enten man er fem eller 55 år gammel. Det er en hobby de fleste kan være med til for selv små midler. Derfor handler denne artikel om, hvordan man kommer igang med at købe sin første RC-bil. Herunder har vi fundet et par af de modeller, der var populærest i det forgangne år. 

De kan alle sammen erhverves for under $120 og fælles for dem er, at alle kan styre dem uden den store erfaring. Så uanset om man er klejnsmed eller arbejder med digital markedsføring er der gode muligheder for at komme i gang med at køre RC-biler i det nye årti. Der findes tilmed mange klubber rundt omkring i Danmark, hvor ligesindede mødes og kører med deres fjernstyrede biler.

De mest populære modeller
De mest populære modeller det forgangne år kommer fra USA - af naturlige årsager, da det er her RC-scenen er størst. En af de mest populære modeller har været Toyota Hosim Large 1:10, der på nettet kan købes for ca. $110 USD. Derudover har modeller som Redcat Racing Everest-10, Tozo RC-car Warhammer og Tamiya The Grasshopper været super populære i 2019. Det er svært at sige, hvorfor disse modeller har toppet, men en del af årsagen skal nok findes i digital marketing af bilerne. 

Med et stort budget på digital marketing kan det nemlig lykkedes at ramme lige præcis den rigtige målgruppe med sine budskaber. De små RC-biler kan findes nemt, hvis man googler sig frem til dem og det har altså noget at gøre med digital marketing af bilerne. Derudover er det naturligvis også super gode maskiner, der kan købes til fornuftige penge, hvorfor mange vælger disse modeller, når de skal i gang med at køre RC.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x