Dyrk din hobby med en udendørs bluetooth højtaler

Dyrk din hobby med en udendørs bluetooth højtaler

6. sep 2018

Det er super fedt at kunne dyrke sin hobby næsten hvor som helst og næsten når som helst. Hvis du kører med fjernstyrede racerbiler, så ved du, at det er to gange federe at køre udendørs i forhold til at køre indendørs. Der er meget mere plads at udfolde sig på, og bilen kan komme op på en højere topfart. Det er fedt uanset om du kan køre på terræn eller bare er vild med de lange strækninger på asfalten.

Det kan dog godt virke stille, når man er udenfor. Har du tit tænkt på, at det ville gøre stemningen ti gange federe, hvis der var musik til, når du kørte? Hvis du har forsøgt dig med mobiltelefonen, så ved du, at lyden derfra ikke er noget at råbe hurra for. Du kan i stedet prøve med en smart udendørs Bluetooth højtaler.


Hvad er en udendørs Bluetooth højtaler?

En udendørs Bluetooth højtaler er en højtaler, som du kan tage med udenfor. Det er en trådløs højtaler og kræver derfor hverken et strømstik eller en enhed, som den er fast tilkoblet som almindelige højtalere. Det giver dig mulighed for at tage den med rundt over alt, hvor du kører med din fjernstyrede bil, flyver med dit fjernstyrede fly eller måske sejler med din fjernstyrede båd. Det er lidt federe at se maskinerne i de rette elementer, og så med noget god musik og en god bas til.


Hvad for en udendørs Bluetooth højtaler skal jeg vælge?

Der er rigtig mange muligheder, når valget falder på en udendørs Bluetooth højtaler. Du skal gøre dig nogle flere overvejelser, inden du køber din nye, trådløse højtaler til udendørs brug:

·         Hvor stor skal den være?

·         Hvor god lydkvalitet ønsker du?

·         Hvilket design går du efter?


I og med at højtaleren bliver taget med ud og rundt, når du kører med dit fjernstyrede køretøj, så vil det måske være oplagt at vælge en lidt mindre model, hvorimod en større model er fint egnet, hvis det er det samme sted, den bruges hver gang, så den ikke skal flyttes en masse rundt.


Lydkvalitet og størrelse har ikke nødvendigvis noget med hinanden at gøre. Du kan få meget små udendørs Bluetooth højtalere, som har en suveræn god lyd og en dyb bas. Nogle er endda så små, at de kan passe ned i jakkelommen, hvilken gør det ekstremt nemt at have dem med rundt.


Der findes trådløse højtalere i begge ender af prisskalaen, så prisen afhænger i høj grad af hvilken kvalitet, du ønsker. Du kan dog få en ret god højtaler til ikke ret mange penge.

Så kommer en af de faktorer, som mange går op i – designet. Hvordan skal den se ud? Skal den være afdæmpet, måske sort, eller vil du have en limegrøn? De findes i mange forskellige former, så det er nemt at finde en model, der passer til ens personlighed.

Uanset design, størrelse og kvalitet, så kan du i hvert fald være sikker på, at en udendørs Bluetooth højtaler pepper stemningen op og gør oplevelsen endnu federe.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce