En massagepistol forbedrer dit indre såvel som dit ydr...

En massagepistol forbedrer dit indre såvel som dit ydr...

19. jan 2021

Massage er for de færreste hverdagskost. Det skyldes muligvis, at massage er en dyr behandling som ikke er lige tilgængelig for alle. Det er imidlertid synd, for massage indeholder en masse fordele for krop og sjæl. Ønsker du mere massage i det nye år, kan du med fordel forære dig selv en Massagepistol, som du kan forkæle dig selv med, hvor som helst og når som helst.

Sådan fungerer en massagepistol

I løbet af året har mange arbejdet i dårlige arbejdsstillinger. Det skyldes, at vi i høj grad har arbejdet derhjemme og derfor undværet kontorets ergonomiske møbler. Resultatet for mange er nakke- og rygproblemer samt spændingshovedpine. En massagepistol som Painhunter er et apparat, der gør det muligt at massere dig selv på de områder, der generer dig. En massagepistol er nem at betjene og er nyttig til dybvævsmassage og til at mindske arvæv. På den måde kan du løsne spændte muskler og samtidig opstramme din hud. Det er derfor, at en massagepistol forbedrer dit indre såvel som dit ydre. En massagepistol er både oplagt til dig, der døjer med smerter i hverdagen og dig, der træner eller dyrker sport på et højt plan. Massagepistolen kan naturligvis også blot bruges til ren afslapning og nydelse. 

Derfor er massage godt for dig

Massage er selvforkælelse på allerhøjeste plan og på flere niveauer. Massage er nemlig ikke kun godt for spændte muskler og for huden, men også for humøret. Når vi modtager massage udskilles særlige hormoner i hjernen, for eksempelvis kærlighedshormonet oxytocin. Oxytocin letter humøret og reducerer risikoen for stress og depression. Der er derfor mange fordele forbundet med massage, hvilket kun underbygger fordelen ved at anskaffe sig en massagepistol. Foruden de fysiske og mentale gevinster, sparer du også mange penge på at kunne massere dig selv fremfor at skulle betale for den dyre service hos en professionel massør. 

Julegaven der bliver ved med at give

Julen nærmer sig og hermed også julegavekøb. Skal du finde en julegave til manden eller kvinden, der har alt, kan du med fordel give en massagepistol i gave. På den måde giver du fysisk såvel som mentalt velvære i gave, og sparer samtidigt modtageren for at bruge hundredvis af kroner på professionel massage. På den måde er en massagepistol gaven, der bliver ved med at give. Er du smart, kan du også forværre din partner en massagepistol i gave og således altid have et massageapparat lige ved hånden. Fordi at massagepistolen er så nem at betjene, kan massage ligefrem gå hen og blive et hverdagsritual i hjemmet. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce