Find det billigste billån

Find det billigste billån

26. maj 2019
Skal du købe bil, og mangler du at finde ud af, hvor du skal låne pengene henne? Et bilkøb er rigtig ofte en stor udgift, som mange har brug for at låne penge til at finansiere. Dog kan det være svært at gennemskue hvor lånet kan tages billigst og med flest fordele for dig. Der findes nemlig en række faldgruber, når man skal låne penge, som udbyderne af lånet ikke altid fokuserer lige meget på, når aftalen indgås. Her i artiklen kan du finde gode råd til, hvordan du kan finde frem til netop den udbyder, som er den mest fordelagtigt for dig.
 
Undersøg dine muligheder før du låner hos din egen bank
Selvom du har god erfaring med din egen bank, er det en rigtig god ide at undersøge hvilke muligheder andre banker kan tilbyde dig inden for forskellige billån. Muligvis kan du spare mange penge ved at skifte bank og låne pengene hos din nye bank. I mange tilfælde er der nemlig større forskel på bankernes udbud af forskellige former for lån end man umiddelbart skulle tro. Foruden andre banker bør du også undersøge andre muligheder for at finansiere købet. En mulighed kan være at låne pengene hos NEMbilhandel. Her har du nemlig mulighed for at få et overskueligt overblik over selve ydelsen og samtidig hvor meget den samlede tilbagebetaling kommer til at koste i alt. NEMbilhandel giver dig mulighed for at justere på den faste pris for din månedlige tilbagebetaling. Ud fra justeringen kan du se hvor mange måneder du vil komme til at betale tilbage på dit lån. På den måde kan du let og overskueligt selv undersøge, hvornår billånet vil være tilbagebetalt, når du har valgt den månedlige pris, der passer bedst ind i lige netop din situation.
 
Sådan undgår du uheldige faldgruber når du skal låne penge til bilkøbet
For at undgå væsentlige faldgruber når du skal foretage dig et billån, er det en god ide at finde frem til, hvor lånet skal tages, før du for alvor begynder jagten på den bil, som du gerne vil købe. Står du ved siden af bilen hos forhandleren og skal finde det ideelle tilbud på et billån, kommer du med stor sandsynlighed ikke til at låne pengene på billigst mulig vis, og du kan på den måde gå glip af en mulighed for at spare rigtig mange penge. Når du sammenligner dine muligheder for billån, er det vigtigt at have alle omkostningerne med, når der skal beregnes og overvejes. Der kan nemlig være forskellige former for gebyrer. Desuden koster det ofte penge at oprette selve lånet, hvilket kan være en del dyrere end de fleste tror.
 
Fordele og ulemper ved at tage imod et finansieringstilbud hos bilforhandleren
En mulighed for at låne penge til bilkøbet er at låne pengene hos din bilforhandler. I nogle situationer kan du have mulighed for at låne af forhandleren til samme priser som banken ville kunne tilbyde dig. Da kan det være en fordel at vælge denne løsning. Dog er det rigtig vigtigt at have undersøgt andre muligheder før, samt at bruge tid på at undersøge alle former for udgifter ved forhandlerens tilbud. Til trods for at der kan være en lav rente ved forhandlerens tilbud, kan prisen for billånet nemlig hurtigt løbe op og blive dyr, i tilfælde af at de andre omkostninger ved lånet er høje.
 
Tænk langsigtet – hvornår kommer lånet til at være tilbagebetalt?
Før du låner penge til at købe en bil, er det vigtigt at tænke langsigtet. Lånet skal betales af via et fast aftalt beløb hver måned. Derfor må du sikre dig, at din økonomi kan klare tilbagebetalingen i hele perioden hvor den står på, og at der samtidig er råd til dine andre faste udgifter. Samtidig er der fordele ved at låne penge til at købe bilen, sammenlignet med at få oprettet en leasingaftale. Ved at tage et billån og købe bilen har du nemlig mulighed for at sælge bilen igen og indfri lånet, hvis du ikke længere bruger bilen, eller i tilfælde af at din indtægt ikke er som estimeret, og den månedlige udgift går hen og bliver for høj. 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x