Guide til hvodan du kan få mest muligt for din bil

Guide til hvodan du kan få mest muligt for din bil

29. sep 2021

Vil du gerne sælge din bil til skrot? Der er mange forskellige ophugger som giver forskellige priser for din bil. Den danske stat har lavet en skrotpræmie til din bil som betyder at du altid vil få den pågældende pris for din gamle bil. Det er dog tit, at du kan få mere for din bil, hvis du finder den rigtige skrothandler. Der er mange forskellige faktorer der spiller ind i hvor meget du kan få for din bil, hvilket også betyder, at du skal lave lidt forarbejder for ikke at føle dig snydt. Dette oplæg vil give dig en guide til hvordan du kan få mest muligt for din bil og hvilke faktorerer der spiller med i dette udkast. 


Opsøg flere ophuggere

Det er vigtigt, at du opsøger flere ophuggere når du gerne vil skrotte din bil. Dette vil nemlig også give dig muligheden for at vælge det bedste tilbud. En anbefaldning vil være, at opsøge omkring 3-5 forskellige ophuggere, så du derved har muligheden for at vælge ud fra det bedst mulige grundlag. Skrotpriser kan som sagt variere meget og det kommer også meget an på hvilken stand din bil er i. Der er nogle forskellige faktorer der spiller ind, når der er snak om hvilken stand bilen er i. Der vil blive kigget på alderen af din bil, hvor mange kilometer den har kørt, hvilket mærke bilen er, om den har levedygtige reservedele som muligvis kan blive solgt videre. Hvis din bil herved er en nyere model med gode reservedele, kan du herved få en del mere for din bil i modsætningen til hvis det er en ældre model med reservedele som ikke er levedygtige. Det er derfor vigtigt og søge til en masse forskellige ophuggere og herved også gøre op med dig selv, hvad du kan forlange for din bil.


Få professionel rådgivning

Hvis dette er en for stor mundfuld for dig, er der altid mulighed for at søge professionel rådgivning. Det kan være svært og finde ud af hvor du skal starte og hvilke ophuggere du skal søge til. Der er flere forhandlere som kan give dig rådgivning til hvordan og hvorledes og give dig en vurdering af hvor god stand din bil er i. Det kan være svært og se med de blinde øje, hvorvidt man kan forlange meget eller lidt for sin bil, men man skal også passe på med at blive skuffet. Hvis du søger professionel rådgivning kan de hjælpe dig på vej og følge din rejse.  Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce