Husk at bruge tid på andre ting end RC

Husk at bruge tid på andre ting end RC

17. dec 2018

Det er helt naturligt, at når du har en hobby, så bruger du meget tid på denne. Desværre kan du godt gå hen og risikere, at hobbyen får lov at tage fuldstændig over - særligt hvis du er meget dedikeret hertil. En af de hobbyer som overtager manges liv, er RC. Grunden til dette er, at det er underholdende, og der findes et utal af arrangementer her i forbindelse med. Det kan betyde, at der er nogle vigtige ting her i livet, som du glemmer at bruge tid på. Hvilke ting det er, at du skal huske at bruge din tid på, kan du læse mere om her i det følgende.

Glem ikke din partner

Er du i et forhold, kan din dedikation til din hobby hurtigt gå hen og blive et problem. Grunden til dette er, at det som regel er tiden med din partner, der kommer til at gå på med RC i stedet. Pas på med at lave RC få overtaget, og sørg i stedet for at bruge noget af tiden med din partner. Tag ham eller hende med ud at spise i ny og næ, eller lave noget som I begge kan lide. Du kan også tage din partner med ud til diverse RC-arrangementer, hvis han eller hun er frisk på ideen.

Du må heller ikke glemme jeres sexliv. Du kan blandt andet prøve at spice det lidt op i ny og næ med sexlegetøj. Der findes meget forskelligt sexlegetøj, og derfor er der også noget, som vil kunne passe til jer og jeres behov. En dildo er altid et godt valg, uanset om I er nybegyndere med sexlegetøj eller ej.

Uddannelse og arbejde

Noget andet der godt kan blive kompromitteret lidt i forhold til din hobby, er uddannelse og arbejde. Ikke ensbetydende med at du skipper hverken det ene eller det andet, men i form af at du ikke rigtig er til stede, når du arbejder eller er til undervisning, og at du ikke bruger så meget tid på forberedelse inden den næste arbejds- eller undervisningsdag. Dette kan ende med at have konsekvenser for din fremtid. I værste tilfælde kan det føre til dumpede fag eller fyring. Derfor er det vigtigt, at du bruger tid på dit arbejde eller uddannelse, og ikke lader din hobby distrahere dig. Det er ikke umuligt at balancere disse to ting.

Dit sociale liv udover

Selvom du måske har et meget socialt liv med andre folk, der også er vild med RC, bliver du også nødt til at pleje dine øvrige relationer. Det vil sige de venner, du har, som ikke er en del af dit RC-fællesskab og din familie. Husk at disse folk har været med dig hele vejen, og derfor fortjener de, at du bruger noget af din tid på dem. Du vil helt sikkert også ærgre dig, hvis du en dag har mistet kontakten til nogle, som har været dine bedste venner i flere år, fordi du lod din hobby tage over. Så huske at kontakte familie og venner i ny og næ.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


NicoLarsen
NicoLarsen (Kommerciel blogger)
Oprettet 4. nov 2019
x