Inspiration til at få mere motion ind i hverdagen

Inspiration til at få mere motion ind i hverdagen

7. jun 2022

Motion er vigtig for vores sundhed, den fysiske såvel som den mentale. Alligevel oplever mange mennesker, at det kan være svært at finde energien og overskuddet til for alvor at komme ind i en god rytme med motion. Måske fordi så mange mennesker i dag har både et stillesiddende job og stillesiddende interesser. Det kan være svært at finde en rutine omkring motion og sundhed, og måske kan det også være svært overhovedet at finde noget motion, man synes er sjovt at lave. Heldigvis findes der rigtig mange måder, hvorpå man kan trække motion ind i hverdagen på en nem og overskuelig måde. Eksempelvis ved at gøre motion mere tilgængelig i selve hjemmet, men der er mange forskellige muligheder. Læs med her og find inspiration.

Find det rette udstyr

Hvis du vil dyrke mere motion derhjemme, er det oplagt at starte med, at købe det rette udstyr. Det kunne eksempelvis være en Foam Roller. En Foam Roller er et rigtig godt og brugbart værktøj, til dig der ønsker at dyrke mere motion derhjemme. Med en Foam Roller er der rigtig mange muligheder for både muskeltræning, udtrækning og opvarmning. Således kan du bruge en Foam Roller til mange forskellige ting i forbindelse med din træning. Eksempelvis kan du starte med opvarmning på din Foam Roller og derefter gå videre til at benytte vægte eller andet, du ønsker at træne med. Med det rette udstyr er det nemmere at holde motivationen høj. Og motivation er selvsagt meget vigtig, når det gælder om at skabe sunde rutiner for sig selv – der er ikke andre til at holde dig ved ilden.

Involver vennerne 

Ved mindre selvfølgelig at du vælger at involvere nogle gode venner i din træningsrutine. Der er et utal af måder at gøre dette på. I kan vælge at starte i fitness sammen, men I behøver ikke at træne på en måde, der koster penge. Hvis I er mange, der ønsker at dyrke mere motion i det daglige, kan I eksempelvis overveje at starte et fodboldhold eller lignende. Det er sjovt og hyggeligt, samtidig med at det giver rigtig god motion.

Motion når solen skinner

I det hele taget er udendørs motion en rigtig god idé, hvis du ønsker at holde motionen høj. Det behøver ikke at være med vennerne, men kan også være alene. Eksempelvis kan du hive din Foam Roller med ud på græsset. En anden måde at snige motionen ind i hverdagen, kan være ved at hoppe på cyklen til og fra arbejde. Hvis der er langt, kan du overveje en elcykel til formålet.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce