Køb et trick løbehjul og få mere sjov på skaterrampen

Køb et trick løbehjul og få mere sjov på skaterrampen

9. feb 2021

Er du heller ikke helt sikker på, hvilket løbehjul du skal have? Skal det være til tricks eller transport? Et trick løbehjul har mange fordele, hvis du er til udfordringer på skaterrampen og gerne vil vise dig lidt blandt dine seje venner. Hvis du bare bruger dit løbehjul til at komme fra A til B, er det nok smartere at investere i et ganske almindeligt løbehjul. Uanset hvilket løbehjul, du vælger i sidste ende, skal du altid have det rette udstyr. Sikkerhed er vigtig. Især hvis man vælger et trick løbehjul, da man her udsætter sig selv for fare fra tid til anden med dette. En god skaterhjelm og et par knæbeskyttere og håndledsbeskyttere er et must. Læs videre, og bliv endnu klogere på trick løbehjul, almindelige løbehjul, udstyr og så vider. 


Skal du købe dig et almindeligt eller et trick løbehjul?


Forskellen på et trick løbehjul og et almindeligt løbehjul er, at et trick løbehjul er beregnet til at lave tricks og derfor er en smule mindre og har lidt større hjul, end et almindeligt løbehjul. Hvis du vælger at investere i et trick løbehjul, skal du sørge for, at højden på løbehjulet passer til din egen højde. Man plejer at sige, at et trick løbehjul skal være lige så højt, som afstanden mellem jorden og din navle cirka. Dog er dette blot vejledende, og du bestemmer selvfølgelig selv, om du vil have et trick løbehjul, som er en smule højere eller en smule mindre. Det er jo en smagssag, og vi har alle forskellige præferencer. Dog skal man være opmærksom på, at man med en alt for høj eller alt for lav højde på løbehjulet vil komme til at have svært ved at kontrollere løbehjulet, og det kan derfor nemmere ende galt, hvis man ikke har den rette størrelse. Sikkerhed er altid vigtigt. Også selvom du gerne vil vise dig blandt dine venner. Få anskaffet dig et trick løbehjul, som passer til din egen højde. Så har du både fuld kontrol og kan lave seje tricks på skaterrampen. 


Gå aldrig ned på udstyr


Sikkerhed er Alfa og Omega, når det kommer til løbehjul. Dette gælder i og for sig også, når det kommer til andre transportmidler såsom rulleskøjter og skateboard. Som regel skal man altid have skaterhjelme, når man kører på løbehjul. En god skaterhjelm, kan faktisk redde dit liv i sidste ende. Noget andet, som man også bør have på, når man kører på løbehjul, er albuebeskyttere, knæbeskyttere og håndledsbeskyttere, så du ikke kommer alt for galt af sted og brækker noget. Har ud alle disse former for udstyr, så er du godt dækket ind og klar til at lave fede tricks med dine venner uden de store bekymringer. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce