RC biler hitter igen

RC biler hitter igen

23. nov 2017

Har du også lagt mærke til, at hobby og legetøjsbutikker får et større og større udvalg af RC biler? Så er du langt fra den eneste. Markedet for RC biler er i kraftig vækst, og det er ikke kun til børn.

Noget af det som driver markedet er voksnes interesse for de vilde RV biler, som kommer med både nitro, benzin og el. Der bliver generelt brugt flere penge på dyrt legetøj nu, hvor finanskrisen er overstået. Dette kommer de mange forhandlere til gode, og der bliver generelt meldt om gode tider.

Det er lidt det samme som markedet for motorcykler, her bliver der også brugt flere penge i dag, end der er gjort i mange år. Det kan man bl.a. se på populariteten på de forskellige motorcykel fora på nettet, som f.eks. www.123mc.dk.

 

RC biler er en perfekt gave

 

RC biler er en helt oplagt gaveide, da det er noget de fleste vil sætte stor pris på. Samtidig kan du ikke købe den i en forkert størrelse eller andet, så du er sikker på, at den kan bruges.

Selv fra børn er ca. 3-4 år vil de have stor glæde af en simpel fjernstyret bil, da de hurtigt kan lære at styre bilen. Det er dog vigtigt, at bilen ikke er alt for stærk og avanceret, da barnet så ikke kan styre den korrekt.

Husk derfor at bilen skal målrettes alderen på modtageren, da der er stor forskel på en fjernstyret bil til en 4 årig og en til en 10 årig. På de fleste biler står der anbefalet alder, så kan man bare rette sig efter dette.

En RC bil er også en god måde at sikre ens barn får nok frisk luft, da det vil elske at komme ud i naturen og køre med bilen. Har du et barn, som ser lidt for meget computer og tv, så prøv at køb en fjernstyret bil til barnet.

 

Udviklingen går hurtigt

 

Der er sket rigtigt meget inden for fjernstyret biler de seneste år. Bilerne bliver stadig mere avancerede og der kan sættes kamera, gps og andet udstyr på bilerne.

Kigger man på droner, så er det noget af det samme. Der er mange firmaer, som er begyndt at bruge droner til at løse forskellige opgaver. Det kan være undersøgelse af varmetab fra bygningen via termisk fotoudstyr eller det kan være landmanden, som bruger droner til at overskue markerne.

Man kan godt forestille sig, at RV biler også kommer til at spille en rolle i flere virksomheder i fremtiden. Det kan være inspektioner af kloaker eller som et ekstra sæt øjne i forsikring og sikkerhedsbranchen. Det er kun fantasien, som sætter grænser, og det bliver spændende at følge udviklingen.

Ser man på, hvor hurtigt den teknologiske udvikling er gået de sidste 10 år, så vil verden ikke være til at kende om 10 år. Det bliver spændende at se, hvad dette gør for RV biler, droner og lignende. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x