Sådan sikrer du din have over vinteren

Sådan sikrer du din have over vinteren

13. okt 2020
Når temperaturene bliver lavere og vinden bliver koldere i Danmark, er det særligt vigtigt, at vi har øje på vores haver og udendørsarealer. Det er nemlig denne type vejr, som er hårdt ved vores udendørsarealer, og derfor er det en god idé at kende nogle gode metoder til, hvordan du bedst passer på dine udendørs ting. I denne artikel kan du læse mere om nogle af de gode råd, du kan vælge at følge for at få styr på haven, før vinteren rigtigt melder sig.

Pas på din garage
De danskere der har garager kender til problematikken med en garage, hvor det trækker og hvor der ikke holdes på varmen. Særligt i vintermånederne er dette et problem. Det er nemlig ofte i vores garager, at vi stiller bilen, motorcyklen og cyklerne. Og det er meget vigtigt, at de står i et rum, hvor de ikke udsættes for frost, regn og fugt. Dette er særligt vigtigt for dem, der har nogle ting, som de rigtig gerne vil passe på, og som de ikke ønsker, skal tage skade i løbet af de koldere måneder. Derfor kan en rigtig god idé være, at man går sin garage igennem før de helt kolde måneder begynder. Her har man mulighed for at opdage eventuelle huller og sprækker. På denne måde kan man få stoppet hullerne og måske få efterisoleret, således at garagen igen kan passe på de ting, som du holder af, over vinteren.

Rens din tagrende
Selvom tagrenden måske ikke er det, du bruger mest tid på at tænke over, er det virkelig et problem, hvis tagrenden går i stykker. Heldigvis er det nemmere at undgå, end man lige tror. Det første du skal gøre for at passe på din tagrende, er, at du skal huske at rense den. Det skal du, fordi hvis din tagrende bliver stoppet, kan de elementer der ligger i den ende med at rådne og påvirke tagrenden. Og tagrenden er fyldt op, kan vandet ikke flyde gennem dem, og dermed ender man med vand og skidt ud over det hele. Særligt er det vigtigt at få tagrenden renset før vinteren, da jobbet er meget sværere at udføre, når det er frostgrader, og det der befinder sig i tagrenden er frosset fast. Hos husplushave.dk, kan du læse meget mere om, hvordan du helt præcist skal forholde dig, når du skal rense din tagrende.

Heldigvis kan de også hjælpe med, hvad man skal gøre, hvis uheldet har været ude, og din tagrende er gået i stykker. Der er nemlig også ting du kan gøre selv, før du kontakter professionel hjælp.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce