Sådan vedligeholder du dit RC-udstyr

Sådan vedligeholder du dit RC-udstyr

23. nov 2020

RC-udstyr kan være dyrt at vedligeholde, hvis du ikke ved, hvordan du skal gøre det ordentligt, og dette kan komme til at koste dig mange penge i helt nyt udstyr. Derfor får du i denne artikel gode råd til, hvordan du kan vedligeholde dit RC-udstyr, inden du skal til stævne, så du kan være sikker på, at du får den længste elevtid ud af dine fjernstyrede biler, lastbiler og mange andre RC-muligheder. Så kan du altid slappe af inden stævnet med en god artikel fra Senses, hvor du kan få alt nyt om underholdning, kultur og meget mere lige ved fingerspidserne. 

Hold dit udstyr tørt

Når du skal transportere dit RC-udstyr til stævnet, som du er tilmeldt, så er det en god ide, at du transportere dette så tørt som muligt. Det er derfor vigtigt, at der ikke kan komme fugt eller vand ind til dit udstyr, mens du transportere det, og det er en god ide, at du har udstyret i en separat taske fra det mad eller drikke, som du gerne vil have med. Det er også vigtigt, at udstyret ikke ligger i bilen over natten, da dette også kan have en skadelig effekt.

Hold dit udstyr godt pakket ind

Når du skal til stævne, så kan det være nødvendigt, at du skal have mange forskellige typer af udstyr med dig. Dette kan være svært at finde plads til, men det er vigtigt, at du tager dig tiden til at finde den bedste løsning. Når du gør dette, så risikerer du ikke, at udstyret bliver skadet under transporten, og at der er dele, som får ridser eller andet, som ikke kan fjernes efterfølgende. Så kan du vedligeholde dit udstyr så godt som muligt, så du kan give det en længere levetid. 

Rens dit udstyr før og efter stævnet

Der kan hurtigt komme støv, sand eller mudder ind i dit RC-udstyr. Dette er specielt tilfældet, hvis stævnet foregår udenfor. Derfor er det vigtigt, at du renser dit udstyr til dine RC-elementer, inden stævnet, som du er tilmeldt, og efter Dette giver dit udstyr den længste levetid, og du har de bedste muligheder for at kunne bruge udstyret igen og igen. Så behøver du ikke bruge flere penge end højest muligt, når du gerne vil nyde RC-sporten. Så kan du altid holde dig godt kørende med dit RC-udstyr.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce