Skil dig ud fra naboen med en unik vintage lampe

Skil dig ud fra naboen med en unik vintage lampe

31. okt 2019

Dette er sponsoreret indhold 

Kan du godt lide at skille dig ud og pryde dit hjem med ting, som din nabo i hvert fald ikke har? Møbelmutter kan hjælpe dig med at opgradere din samling af industrilamper, retrolamper og vintage lamper. Se udvalget her og find din helt egen unikke lampe.  


Unikt design

Alle Møbelmutters lamper har deres helt egen unikke design, og ingen lampe er ens. Det er en garanti, da lamperne for det meste består af genbrugstræ og jern. Det vil altså sige, da materialerne har været brugt før, vil designet på lamperne have et patina-look. Man vil derfor også kunne finde brugsspor, hvilket giver de smukke lamper sjæl og historie. 


Møbelmutter har specifikt gået efter at designe industrilamper, da dette design passer ind i tidens trend. Ydermere står det industrielle look godt til de skandinaviske minimalistiske hjem. Retrolamper, industrilamper og vintage lamper kan være med til at skabe en hyggelig og varm atmosfære i hjemmet, da det unikke design vidner om, at der er lagt meget energi i at give genbrugsmaterialet en ny funktion i form af en lampe. Og du kan i hvert fald være helt sikker på, at din nabo ikke har samme lampe i sit hjem.    Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x