Tid til pause til RC-løb? Se fem gode pauseidéer

Tid til pause til RC-løb? Se fem gode pauseidéer

22. mar 2018

Hvis du deltager i RC-løb, så er der ofte også tidspunkter, hvor du ikke selv skal køre. Det betyder, at du får en mindre pause. Denne kan du bruge på at følge med i de øvrige løb eller du kan få tankerne lidt væk fra RC-verdenen.

 

Foretrækker du det sidstnævnte, så er det naturligvis oplagt, at du selv sørger for en anden form for underholdning i din pause. Har du svært ved at finde ud af, hvad det skulle være, så kan du få lidt inspiration og idéer nedenfor.

 

1. Lyt til en god lydbog

Du kan f.eks. sætte dig til at lytte til en god lydbog, hvis du holder en lille pause fra det løb, du er deltager i. Det er en god måde at slappe af og komme til at tænke på noget lidt andet end det konkurrenceprægede løb.

 

Du kan lytte til lydbøger på mange måder. Det nemmeste er dog, at du blot vælger at købe et abonnement til f.eks. Storytel eller Mofibo. Det giver dig nemlig mulighed for at streame et utal af lydbøger direkte fra din smartphone eller deslige, hvorfor det ikke bliver meget nemmere end dét.

 

2. Medbring noget læsestof

Hvis du godt ved, at du ikke er så meget til lydbøger, men i stedet foretrækker selv at læse, så kan du i stedet vælge at tage en form for læsestof med, hvilket kan være alt fra en god bog til et spændende magasin.

 

Det er dog ikke alle, der kan holde deres koncentration i vejret, hvis der er mange mennesker og larm omkring dem. Hvis det er noget, du også har lidt svært ved, så er det ikke sikkert, at det er en god idé, at du sætter dig til at læse, for at få en pause fra RC-løbet.

 

3. Spil et spil på mobilen

Du kan med fordel også give dig i kast med et spil på din mobil. I dag kan du finde rigtig mange spil på din mobil, så hvad end du er mest til et skydespil eller du hellere vil spille online casinospil, så er der rig mulighed for dette.

 

Det handler selvfølgelig blot om at finde ét eller flere spil, der tiltaler dig. Herefter handler det blot om at sikre, at der er strøm nok på din mobil, så den ikke ender med at løbe tør for strøm. Du kan med fordel medbringe en powerbank.

 

4. Få noget mad og drikke

Der er mange, der tror, at det ikke er fysisk hårdt at skulle køre med RC. Sådan forholder det sig dog ikke altid. Det kræver nemlig at du er koncentreret under hele løbet og det er faktisk også udmattende i længden.

 

Derfor kan det også være en rigtig god idé, at du sørger for at bruge pausen på at få lidt mad og drikke, så du kan få ladet dine batterier op og blive klar til at skulle køre endnu flere omgange på banen og forhåbentlig også tage sejren.

 

5. Studér de andre kørere

Hvis du har mulighed for at studere de andre kørere, du skal køre mod, så er det også en oplagt mulighed. Det er ikke blot noget, der kan give dig inspiration til din egen kørsel, men det kan også give dig en taktisk fordel i næste løb.

 

Langt de fleste kørere har en meget fast kørestil, så hvis du kan tilpasse din, så den står godt imod deres, så er det noget, der kan give dig en klar fordel og dermed også forbedre dine chancer for, at du ender med at løbe afsted med den samlede sejr i det løb, du er med til.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


NicoLarsen
NicoLarsen (Kommerciel blogger)
Oprettet 4. nov 2019
x