Vild med Formel 1? Oplev de hæsblæsende løb på tæt hol...

Vild med Formel 1? Oplev de hæsblæsende løb på tæt hol...

30. okt 2017

Formel 1 er den absolut fornemmeste klasse inden for bilsport.

Du synes helt sikkert, at det er en fornøjelse at se motorsport i fjernsynet, men har du tænkt over, hvordan det må være at opleve de intense løb på tæt hold? Hank op i dine fartglade venner og forbered dig på at få dit livs oplevelse på udenlandsk grund.

Formel 1 rejser: Book din drømmerejse i dag

Nogle rejser til udlandet for at opleve sol og sandstrande, mens andre rejser for at se motorløb. Formel 1 rejser er tilegnet dig, som er til fart og spænding. Du får nemlig fart og spænding for alle pengene, hvis du booker en af de mange velplanlagte rejser.

I 2018 kan du blandt mange andre lande se Formel 1 her:

 

·         Australien

·         Kina

·         Bahrain

·         Spanien

·         Frankrig

·         Østrig

·         Tyskland

·         Ungarn

 

Der er nogle lande, som er både nemmere og mere nærliggende at rejse til end andre, men det er ikke desto værd at overveje de forskellige muligheder, før man tager en endegyldig beslutning. Booker du din rejse via www.rapidotravel.dk, så kan du få både fly, hotel, transfers, danske guider og tribunepladser med i prisen. Det hele bliver ordnet for dig, så du ikke skal foretage dig andet end at pakke din kuffert.

Hvad koster en Formel 1 rejse? Det afhænger af mange forskellige faktorer. I nogle tilfælde vil prisen være oplyst, mens du andre gange skal indhente et tilbud for at få oplyst prisen. Før du booker rejsen, bør du undersøge, hvad du får med i prisen, og om du reelt har råd til at dække udgifterne. Du kan evt. oprette en rejseopsparing, hvis du ikke har penge til at booke en rejse her og nu.

Den korte huskeliste (det skal du medbringe)

I dette afsnit bliver du præsenteret for en forenklet huskeliste til Formel 1 rejsen. Listen vil især være relevant for dig, som skal opleve motorsport for første gang i dit liv. Du skal huske at medbringe følgende:


·         Billet

·         Kikkert

·         Ørepropper

·         Solcreme (hvis du besøger et sydligt land)

·         Kasket

·         Rygsæk

·         Praktisk tøj og fodtøj

 

Derudover skal du sørge for at drikke rigeligt med væske, så du ikke bliver dehydreret midt under et løb. Det ville jo være ærgerligt, hvis du kommer til at døje med hovedpine og svimmelhed. Tag evt. også en slikpose med i lommen, så du ikke går sukkerkold. Det valgte rejseselskab kan helt sikkert gøre dig endnu klogere på, hvad du skal medbringe på rejsen. Pak i god tid for at undgå stress.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


NicoLarsen
NicoLarsen (Kommerciel blogger)
Oprettet 27. dec 2018
NicoLarsen
NicoLarsen (Kommerciel blogger)
Oprettet 20. dec 2018