Vild med RC: Flyt til Kolding

Vild med RC: Flyt til Kolding

20. jan 2018

Kun du slet ikke få nok af RC, og er det en af dine helt store fritidsinteresser? Så bør du overveje at flytte til sydjyske by Kolding. I Kolding finder du nemlig det, de selv kalder for “Danmarks hyggeligste RC klub”, hvor du kan køre rundt med din egen fjernstyrede bil. Klubben har både tæppe- og jordbaner i forskellige størrelser. Der er derfor masser af tid til sjov og leg, samt konkurrencer med de andre medlemmer.


RC er dog ikke det eneste, som Kolding har at byde på, og heldigvis for det da. For det er måske ikke lige netop RC, du skal lægge vægt på, når du skal overtale din partner til at rykke teltpælene op, og flytte til Kolding. Vi har derfor i samarbejde med Boligninja fundet fire fordele ved Kolding, som du i stedet for kan lægge vægt på og bruge som argumentation i håb om at få overtalt din partner:


1. Smuk natur

Naturen i Kolding er generelt set meget smuk, og der er både idylliske ådale, frodige skove og hyggelige parker. Dette lægger op til mange hyggelige gåture og gode familieture, da der heriblandt er en stor offentlig grillplads, en naturlegeplads og mange flotte udkigsposter. Kolding byder også på et utal af strande, hvor man kan nyde en is, slikke sol og bade på de gode sommerdage.


2. Shopping

Shopping er altid god lokkemad til kvinder, så er det din kone, du skal lokke, så læs med her. Kolding har faktisk bedre shopping muligheder end man lige skulle tro. Kolding Storcenter er nemlig Jyllands største storcenter, og huser hele 120 forretninger, et varehus og en stor biograf. Hertil skal man ikke forglemme Kolding midtby, hvor man kan snuppe en tur nedad den hyggelige gågade, og sætte sig ned på en god cafe, når man har brug for en pause.


3. Gode boligpriser

Foruden smuk natur, og gode shoppemuligheder, byder Kolding også på boliger i et fornuftigt prisleje. Dette er især taget i betragtning af, at både natur og by ikke ligger i en alt for lang afstand fra hinanden.


4. God infrastruktur

Kolding er placeret i Danmarks geografiske og trafikale midtpunkt, hvor den nord og sydgående E45 motorvej krydser den øst og vestgående E20 motorvej. Det er derfor meget nemt at komme til og fra Kolding fra mange omkringliggende byer. Det betyder, at hvis man bosætter sig i Kolding kan man søge job i mange retninger geografisk, fordi der generelt er mange steder som kan nås via motorveje inden for rimelig tid.


Kan du få overtalt din partner til at flytte til Kolding, så du spendere en masse timer med RC i klubben dér, kan I prøve og starte ud med at se, om I kan finde en bolig til leje. En lejebolig er nemlig altid en god ide som en start, hvis man flytter længere væk. Så man kan finde ud af, om man kan tilvænne sig et liv i en by, man ikke nødvendigvis kender og nemt komme af med boligen igen, hvis det ikke skulle vise sig at være tilfældet.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


NicoLarsen
NicoLarsen (Kommerciel blogger)
Oprettet 4. nov 2019
x