{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
879 visninger | Oprettet:

Youtupe ændre regler. {{forumTopicSubject}}


Youtupe kommer med nye regler fra 1.jan 2020.
Det kommer til og gå ud over Rc videoer og de folk som deler dem. Det nogen lorte regler! Jeg synes det er helt brændt af at det er mest af alt pga af børn. Der er mange videoer hvor man ser folk laver sjov med og sæt ild til ting, ødelægger andres ting, generalt videoer som børn måske synes er sjov selvom det er såen noget de ik skal se fordi de kan få ideer til og brænde ting af eller ødelægge andres ting og ejendomme. Verden er blevet såen at børn nærmest ik må falde og slå sig, alt skal være... for finet i dag.
Ved ik med jer men selvom der blev røget i bilen, stuen eller på værtshuse.
begyndt jeg sgu ik og ryge pga det. Synes sgu heller ik jeg har taget skade af min mor og far røg i bilen. Er jeg den eneste der er vokset op med det?
(Kan godt se det er en go ide ik og gøre men rolig rolig nu)

Men set fra min side kan jeg ikke se hvorfor det rammer Rc videoer.

Tjek youtupe og hør fra en af dem som har delt rigtig mange videoer og hvordan det rammer hans profil og videoer.


https://www.youtube.com/channel/UCM-BAq7TThJx8D8tqXIr86A


JEG HÅBER DER SIDDER EN ELLER ANDEN SOM MÅSKE HAR EN SÆRIØS UDDANSEL SOM GIDER KOMENTERA HVAD DE FÅR UD AF ALT DET LORT.
EN DER VED LIDT MERE END OS ALM MENESKER OM DEN SLAGS TING.

jeg har ingen uddannelse. Men når så mange snakker om det på nettet må der jo være en grund.

Forsat god dag allesammen. Håber i os fik luftet jeres legetøj i weekenden. smiley


Kommentarer på:  Youtupe ændre regler.
 • #2   22. nov 2019 Du har da taget skade . Ses ven

 • #3   22. nov 2019 Nej det kommer senere ven. smiley
  Men hvis vi havde set de børne film med ideer til alt muligt mens jeg var på instution, så havde det sgu da første gået galt smiley


 • #4   22. nov 2019 Det er sørgeligt at ALT skal handle om at folks yngel skal overbeskyttes i vore dage.
  Som du skriver, de må ikke falde og slå sig, de må ikke få nej, de må ikke lide nogen former for nederlag fordi de er så super over følsomme.

  Det er til at brække sig over, jeg er satme glad for jeg ikke har noget yngel, for så ville de få fuldstændig samme form for opdragelse som jeg fik.


 • #5   22. nov 2019 Danny v. Samme her det. Helt anden opdragelse.

 • #6   23. nov 2019 hvad er det for nogle regler han taler om for det lyder mere som om han bare hælder vand ud af ørene

 • #7   23. nov 2019 Youtube's ændringer har intet som helst at gøre med det du beskriver. Så det er en helt forfejlet diskussion. Det handler om 'data collection' og en settlement med FTC for brud af COPPA. Og der kommer ingen ændringer 1. Januar. De kommer d. 10. December. Men fra første januar har FTC lovet at de går igang med at 'shoot fish in a barrel' på så mange kanaler som muligt der har indhold eller aktivitet der 'appeals to children' men som ikke er sat til 'Made for Kids'. Og en sådan kanal er lig med at blive usynlig på Youtube.

 • #8   23. nov 2019 kunne de så ikke lave en kids corner de er sku ikke for kloge

 • #9   23. nov 2019 Det har de allerede. Youtube Kids. smiley Det er lidt mere kompliceret end som så. Officielt er der ingen under 13 år på youtube. Prøv at Google eller lave en Youtube søgning på FTC COPPA YOUTUBE. Der er mange gode videoer der forklarer det fint (og endnu flere der overhovedet ikke har forstået det). Der er dog nogle enkelte kanaler der tager kampen op og ikke ændrer deres til Made for Kids (hvor næsten alt forsvinder, 90% indkomst, views, kommentarer etc etc etc). RCSparks er en af dem. Men FTC har lovet bøder på op til 42.000$ ... pr video (!) der ikke overholder de nye regler. Så fra nu af, er der risiko ved at uploade RC videoer på Youtube uden at sætte videoen til Made for Kids - hvis FTC kommer forbi og synes at de biler appelerer til børn.

 • #10   23. nov 2019 Det er sku da fjollet, den måde de griber det an på.
  Var det ikke nemmere for ALLE parter, hvis man aktivt skulle vælge hvis ens indhold IKKE var børnevenlig???

  Ja jeg ved sku godt at du Simon ikke kan gøre noget, men logikken siger mig bare det havde været en bedre løsning.
  Måske er det blot en raffineret metode til at kradse bunker af penge ind på...


 • #11   23. nov 2019 Altså Simon. Du breder jo bar det ud som der står skrevet. Jeg har ikke skrevet andet end det som jeg har forstået det?
  Jeg ved ik fem potter pis om ftc/coppa. Jeg kiggede videoen. smiley Alt det du skriver er jo bare navne på hvem der står bag det. smiley Hvis du kigger på din besked er det jo bar mere detajleret. Jeg synes det er nogen latterlige regler. Derfor jeg lage det op.
  Præsist hvordan det hele hænger sammen måtte i kig videoen. Men hva er det du mener ikke passer? smiley


 • #12   23. nov 2019 hvis jeg har forstået det korrekt:
  så er det film der appelere til børn som producent skal markere som tilladt for børn.
  hvis de så finde en film og den appelere til børn men ikke er børn godkendt så får man en bøde ?

  er de lidt ude på at lukke sig selv ?


 • #13   23. nov 2019 Simon. Jeg er os ligeglad. Det er dumt og hvor svært kan det være og lave YouTube med samme log ind system som på fjæs? smiley
  Jeg synes da bar det er flad at det rammer alt muligt som har lagt op over de sidste år. Jeg følger med på en norsk mand der laver 2-takts motor tuning/egene motor blokke.
  (2-stroke stuffing tjek det ud) der ligger gud ved hvor mange videoer på hans bruger, hvis han blev ramt af det (ved det ik) vil der jo gå 2-4års videoer til spilde. hvis i tjekker ham kan i selv se hva jeg mener. smiley og hvor mange fjerner alle deres videoer, hvor mange tror du der ligger dem op igen? Det må jo være en grund til flere Amerikanerne gør det. Hvor mange vil tag chancen og se om deres måske får den "lille bøde"?

  Kuno. de snakkede om noget Amazon-tube eller såen noget hvis du kigger nogen andre videoer. ??


 • #14   24. nov 2019 Ja. Endnu engang farer de selvretfærdige i blækhuset og laver en alt for om sig gribende lorte lov i stedet for at lade markedet klare det. Ja. Youtube er blevet en publisher der gør sig til dommer over hvad der kan postes, hvis materialet er politisk ladet (hvad er ikke politisk ladet i dag?), Ja det sutter røv for alle der er bare lidt til højre for Trotsky på det politiske spektrum. Men.... men, industrien er begyndt at indse at der ikke er en 'woke' bølge i den nuværende zeitgiest men at dem der har råbt så meget op har ikke noget arbejde og derfor masser af tid hvilket får dem til at fremstå som værende flere end de reelt er. Markedet er begyndt bakke tilbage og hvis YT havde fortsat ud af den linie havde brugerflugten taget til indtil de forstod beskeden. Men den slags har socialister ikke tid at vente på hvis man kan nå at fare hvem som en elefant i en glasbutik og lave ravage.

 • #15   24. nov 2019 "Var det ikke nemmere for ALLE parter, hvis man aktivt skulle vælge hvis ens indhold IKKE var børnevenlig???#

  Du snakker logik, det her er politik. De to ting har sjældent noget med hinanden at gøre. Det har naturligvis heller ikke en skid at gøre med børnene. Læg mærke til at hver gang en magtful mastodont rejser sig og ikke giver alverden til politiske spillere og partier, så skal de lige pludseligt vrides igennem anti trust møllen indtil der kommer lidt politikerdollar ud af dem. Seriøst, prøv at sammehold Microsoft, google, facebook, hvor meget de tidligere har brugt på lobbyisme, og se hvor meget de bruger efter at de "har fået beskeden" fra politikerne. Host op, eller i får endevendt ALT...for befolkningens og forbrugernes skyld, naturligvis.


 • #16   24. nov 2019 Regl nummer 1 på youtube, tro ikke på alt hvad du ser på youtube.


  I kan da seriøst ikke sidde og male fanden på vægen over en hillbilly fra usa, der tydeligvis ikke er super godt informeret, om ret meget.


  Ta nu en slapper YT findes også i overmorgen... =)


 • #17   24. nov 2019 Wingman. Det er rigtigt. MEN hvis du nu kigger dig rundt på nettet og læser. Så er det jo ik en der skriver/snakker, det er jo gud ved hvor mange der kør i det.
  Men hvis du er så sikker i din sag er det jo ligemeget hvad jeg skriver!? fordi det er kun et bevis på du ik har undersøgt noget som helst om det for det ik kun en hillbilly der snakker om det. Der er mange. Men hvis det ik er noget du gider undersøge eller kig flere videoer er jo dit valg. Men lad vær og gi en mand skylden for du ik klikke på flere videoer og undersøge det.
  Forsat go dag her fra smiley


 • #18   24. nov 2019 Wingman endnu en Hillbilly snakker? Jeg troed kun der var en der snakkede om det?

  https://www.youtube.com/watch?v=Xz2pNTqShyk&feature=share

  Sendt ren og skær fordi der jo kun er en hillbilly der snakker om det jo. smiley


 • #19   24. nov 2019 @Dennis A

  Fin video, hvor der bliver sagt noget ganske andet end den første video. men det efterlader mig med lidt ret logiske spørsmål.

  Coppa er udelukkende et twist mellem usa’s regering og den som har adgang til youtubes data, og bruger dem til at genere reklame til personer under 13, altså youtube


  Og i ogmed YT er fra 15+ har det ingen indvirkning på selve videoerne på YT, kun den data som indsamles.

  Jeg kunne ikke forestille mig at usa’s regering, kan indkræve noget som helst af en eu borger, de har ingen magt over hr og fru danmark.

  Som tidligere skrevet, er der officielt ingen under 13 på YT, de har et ansvar og driver de forretning, så har de også et reglsæt de skal følge, lige som alle andre.


  Jeg tror ikke du skal forvente de store ændringer, andet end at rc dingoen, eller hvad han hed ikke poster mere, men mon ikke det bare var et cheap escape, fordi han i virkeligheden ikke gad mere, men manglede en at give skylden. • #20   24. nov 2019 Wingman. Så gå ind og find noget som viser det modsatte.
  Jeg er ligeglad med din mening.
  Og jo usa kan sagtens kræve penge fra dig hvis du overtræder deres love.

  Wingman. Inden du sender en besked mere. Find det modsatte og vis det. Istedet for du sidder og kør i at det ikke er såen. Kom med bevis. Link gør et eller andet. Udfaldet af du sidder med din mening er jo bar, bevis det! gi mig en grund til og tro på at det er som du skriver. Istedet for og bliv ved med skriv så vis mig det. Det kan jo ikke være svært hvis det ik er såen. Kom ind i kampen med andet end "det passer ik han er bar en hillbilly"
  smiley

  Skulle spørge fra udlandet om du selv kan se youtube eller det derfor du ikke har linket til det eller på nogen måde har undersøgt sagen?


 • #21   24. nov 2019 Er der nogle af jer, som deltager i debatten, der har børn som bruger Youtube?

  Jeg har ikke selv, men jeg har talt med flere af mine venner om det plus jeg har set, hvordan deres børn forbruger videoer på youtube.

  Med Youtubes algoritmer skal der altså ikke meget til, fra børnene starter med en Gurli-Gris video, til de ender på noget ekstremt perverst, der ikke egner sig til børn -eller voksne for den sags skyld smiley

  Jeg siger ikke, jeg er enig med alle Youtubes tiltag, men der må meget gerne løbende tages initiativer til at gøre tingene bedre, også for børn.

  Så kan det jo også være, de tager en slapper angående politisk indhold så længe.


 • #22   24. nov 2019 Fris. Har ingen børn. Men min niece og nevø kom ved uheld til og bruge min konto på youtube og de ting som kom frem da jeg kiggede historie på youtube. Var mærket til børn og de brændt ting af for sjov og ødelage andres ting stod og grint af folks biler der blev sat i ild i. De videoer var alle mærket til børn. Men ja der skal da gøres noget.
  Men det her går ud over alt for mange uskyldige menesker som intet har med det gøre. Det er lidt nederen for dem af os som følger dem og har gjort det i mange år. Fks 2-stroke stuffing som har lagt videoer op i 5-6år mindst. Det blir til mange videoer og det vil tag lang lang tid og mærke alt om. Han får støtte fra folk både der donere penge men nok flere som donere dele til ham.
  Hans har intet med børn og gøre det handler om hans arbejde hjem i garagen. Hvornår går det så ud i at være forkert for børn når han grundigt viser hvad man kan få ud af en motor og hvordan?
  Viser blandet andet 10nemre måde og få mere ud af din motor forklaret fuldstændigt såen man forstår hva han mener. Hvornår blir det så lavet om såen er det må børn heller ikke må se hvordan man får sin knallert tunet?

  Det er ikke fair for nogen. Heller ik børnene


 • #24   25. nov 2019 Altså uanset hvordan og hvorledes, så må det til ALLE tider være forældrenes ansvar om deres yngel har adgang til at kunne se YT eller ej.

  Med alle de forskellige elektroniske låse indstillinger som der findes på/i de forskellige platforme. Så vil jeg altid holde på at det burde ikke være så svært at sørge for at ens yngel ikke har mulighed/adgang til YT.

  Nu får jeg nok kritik over mine synspunkter, men så må det bare være sådan.
  Jeg kan ikke forstå hvorfor ALT skal tilpasses, så folks yngel bliver overbeskyttet ned til mindste detalje. Det har taget overhånd, flokken af curling forældre vokser og vokser.
  Igen er der noget som man som forældre ikke ønsker, at ens yngel skal have adgang til, ja så må de da aktivt sørge for det selv.


 • #25   25. nov 2019 næste skridt er at google skal gøre det samme

 • #26   25. nov 2019 @Fris. Jeg er mere tilhænger af den model hvor forældrene tager et ansvar for deres yngels færden. Både i verden og på nettet.

 • #27   25. nov 2019 Forbyd ungerne på YouTube og så lav en børnetube til dem, kan godt se fra forældrenes side det er lettere for dem at alle andre en dem selv skal tage ansvar for deres afkom , men det kan jeg kun tage som et udtryk for forældrene er lige så uansvarlige som deres afkom.

 • #28   25. nov 2019 100% Enig Henrik.

 • #29   26. nov 2019 Youtube har aldrig foregivet at være en side, hvor alt er tilladt.

  Hvis i gerne vil have et sted uden regler, så er der masser af muligheder. Youtube har altid haft en grad af censur og forbud mod porno, vold, halshugninger og den slags.

  Jeg er sådan set langt hen ad vejen tilfreds med siden og det indhold, den tilbyder. Jeg synes det er helt fint, de er igang med en børneyoutube, hvor alle videoerne, der ikke henvender sig til børn bliver filtreret fra.

  Uploaderne kan vel også påtage sig ansvaret for ikke at tagge alting med "for børn". Der er jo også andre ting, de ikke må tagge deres videoer.

  Forældres ansvar er fint nok, men der gælder jo også grænser og normer for, hvordan man behandler og taler til andres børn i den virkelige verden. Så jeg køber ikke rigtig jeres argument.


 • #30   26. nov 2019 Netop YouTube har aldrig været en side hvor alt har været tilladt, derfor er der ingen grund til at tage det ud i ekstremer som de nu er ved, dem som tagger børn i videoer de ikke bør se skal nok finde en vej uden om alligevel, så det eneste de gør er at ramme en en stor bred brugergruppe.
  Altså når den næste alien film rammer biografen vil jeg da gerne se den i stil med de gamle, og ikke en version nedklippet til at være lige så uhyggelig som den alien i america dad af hensyn til alle skal kunne se den.
  Men hvorfor skulle børnefamilier være anderledes an politikkerne som fraskriver sig et hvert ansvar for egne gerninger, eller manglen på samme, for det vil jo til hver en tid være lettest at give andre skylden for ens egne fejl.
  Men når nu YouTube mener det, så ville det være langt lettere at forbyde alle over 15 år på siden og på den måde tone rent flag, men det er der bare ikke så mange reklame kroner i.


 • #31   26. nov 2019 https://youtu.be/3GwDrHOe43E

  "Forældres ansvar er fint nok, men der gælder jo også grænser og normer for, hvordan man behandler og taler til andres børn i den virkelige verden"

  Det er stadigt forældrenes eget problem. Men som Henrik så rigtigt skriver. Ansvar er noget man taler om.


 • #32   26. nov 2019 Har skrevet det før, men skriver det igen.
  Det er satme godt man ikke har noget yngel, med alle de hensyn og fims der evig og altid skal tages i vore dage. Det er jo ikke til at holde ud.

  Bevares lad folk få deres yngel, men behøver det at gå ud over ALLE andre i samfundet, at de ikke kan finde ud af at tage ansvar for deres yngel's opdragelse?


 • #33   26. nov 2019 yngel substantiv, fælleskøn

  afkom af dyr, især fisk


 • #34   26. nov 2019 Så det du siger er, at mennesket altså homo sapiens, ikke høre til dyreriget på noget plan?
  At mennesket er en overart og ikke producere yngel?


 • #35   26. nov 2019 stop jer selv og hold jer til emnet

 • #36   26. nov 2019 Det ligner en rigtig skidt situation for folk, som enten helt eller delvist, lever af at lave youtube videoer. Problemstillingen er indviklet, jeg fandt en god forklaring hos
  Andy's Hobby Headquarters: https://www.youtube.com/watch?v=ZmohTr20npk
  Den giver også eksempler på følgerne for youtubere uden for USA.


 • #37   27. nov 2019 Forstår ikke helt hvorfor alle snakker om hvad børn må høre/se af 'grimme' ord og deslige. Det er en helt helt anden snak som intet har med den nye sag at gøre. Youtube har i årevis haft 'age restrictions' og senest også 'monetisation reatrictions'. Så siger det lige igen for dem der egentlig er interesseret i den sag som denne tråd handler om. Det her handler om COPPA loven fra 1998. Altså data indsamling fra børn. Så FTC er altså ikke ude efter 'upassende indhold til børn'. Det er lige præcis modsat. F.eks. er de ude efter videoer/hjemmesider/kanaler med ord/indhold som 'cool' og 'fun ' og 'toys' ( inkl. fjernstyrede biler) og alt andet der pænt appelerer til børn - men som stadig indsamler data ( kunne være en cookie, eller en kommentar fra barnet etc etc etc) COPPA loven er beskyttelse af børns identitet på nettet. Men det rammer så hårdt på 'personalized ads', altså de dyre reklamer, der er baseret på viden om personens internetvaner (et barn der ser mange LEGO videoer på nettet vil få Lego-reklamer). Så de strIder mod COPPA, der forbyder indsamling af data på børn under 13 (15 i Danmark). Youtube troede sig sikker, da der som alle ved ikke officielt er nogen under 13 år på youtube. Men youtube/ Google dummede sig gevaldigt ved at 'prale' overfor potentielle kunder (dem der køber reklamer) ved offentligt at røbe at de udmærket er klar over at der er gevaldigt mange børn på youtube - i håb om at sælge flere reklamer til børn. Så de blev dømt (eller lavede en settlement med FTC). Og nu ser vi så resultatet af denne settlement. Læs/hør mere om det på nettet ved at Google (!) eksempelvis FTC COPPA YOUTUBE. Men der er dog allerede vanvittig mange videoer med folk der forklarer det hele eller kommenterer på det hele uden at have forstået særlig meget smiley

 • #38   27. nov 2019 Igen lyder det til at være bedre at lave en børnetube og så forbyde børn på YouTube.

 • #39   28. nov 2019 Tak for din kommentar Simon Mikael. Jeg skal ærlig sige, jeg ikke har sat mig videre ind i sagen, andet end løseligt læst den her tråd og klikket "luk" på et par popups inde på youtube.

 • #40   28. nov 2019 Henrik: Der er allerede en børnetube (Youtube Kids) og børn under 13 år er allerede forbudt på Youtube smiley

 • #41   28. nov 2019 Simon så det du siger er bare at det er forældrene der har glemt at forrælle deres børn at de er børn og skal bruge YouTube kids for børn ?

 • #42   29. nov 2019 Henrik: Ja, det er f.eks, børn der massivt bruger deres forældres etc. konto der er 'problemet '. Egentlig ikke noget problem for youtube da det er ude af deres kontrol, men FTC havde ingen problemer med at bevise at Youtube vidste besked om det, da de endda 'pralede' og markedsførte dem selv som det bedste site for børn (og reklameplads for børn). Så de betalte et symbolsk $170 mill i bøde og lavede denne settlement med FTC. Alle skal kryds deres kanaler/videoer af som enten lavet for børn eller ikke lavet for børn. Egentlig fint nok for alle de '100%' børnekanaler/videoer der profiterede på dette åbenlyse brud på COPPA og dataindsamling fra børn. Men problemet er naturligvis gråzonerne. Der er ekstremt mange kanaler der primært er lavet for voksne, indenfor populærkulturen, legetøjs-samlere, tegneseriesamlere, LEGO kanaler for voksne, og naturligvis RC - alt sammen noget der af FTC, ud fra beskrivelser i COPPA, kan blive dømt til 'made for kids', fordi det har indhold (toys) og aktiviteter der appelerer til børn. Og at sætte sin kanal til 'made for kids' er ligesom at gøre sin kanal usynlig (og for dem der lever af det, minus 70-90% i indtjening).

 • #43   29. nov 2019 made for kids gør den vel mere synlig. og dem ikke for børn blive gemt

 • #44   2. dec 2019 Ifølge Coppa er south park, hentai og furriedom børne matriale. Jeg kan ikke se nogen måde hvorpå det her kan gå fuldkomment op i hat og briller når fortolknigen af reglerne er så stramme og fornuftsprægede. Jeg står godt nok her tilrettet og med æg i fjæset, hva?!

Kommentér på:
Youtupe ændre regler.

x