{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.629 visninger | Oprettet:

Guide til E-maxx chassis {{forumTopicSubject}}

Hej

Her er en vurdering af de E-maxx chassis'er jeg har været igennem:

Standard chassis til E-maxx 3906: Plastik chassis fra den første E-maxx. I sin ti en genial opfindelse, men i dag er det forældet ift. den power man nu kan smide i bilerne. Problemet med dette chassis er at der er for kort, og bilen konstant ryger på baghjul, med et hidsigt brushless set-up. Med standar 2 x 550 motorer fungerer det dog stadig fint, og holder udemærket.

Standard chassis til E-maxx 3903, 3905 & 3908: Plastik chassis til den nye udgave af E-maxx. Chassiset er en tand længere, Dette gør at det er nemmere at have med at gøre med hurtigere motorer. Der er samtidig bedre plads til batterier, men efter min mening er det dog en svaghed at de er helt indkapslet, så det er svært at komme af med varmen.

Gorillamaxx G2 chassis: Dete chassis bruger den oprindelige E-maxx's gearkasse, som kræver lidt opgraderinger, hvis den skal kunne holde til et brushless set-up. Dette kan afhjælpes med en Gorillamaxx single speed conversion og et stål idler gear fra enten Unlimited engeneering eller RC-monster. Der findes også et extension sæt til dette chassis, hvilket gør den lige så lag som den nye E-maxx, og dermed noget mere stabil.

Gorillamaxx G4 chassis: Dette er Gorillamaxx seneste chassis, og formentlig også sidste, da de pt ikke laver flere dele og er bukket under for finanskrisen. Chassis'et er super godt, og mere stabilt end deres G2 og G3 versioner. Den største force er at det er længere fra start af, og bruger den nye gearkasse. Forcen ved Gorilla chassiser ift. standardchassier, er at de er lavet i super holdbar 6061 aluminium, og batterierne og motoren ligger lavere = lavere tyngdepunkt = bedre køreegenskaber.

Det er de 4 chassier jeg har prøvet. Der er flere andre på markedet, og det bedste bud pt. skulle være FLM's chassis. Kershaw design laver også et, men det skulle være meget skrøbeligt.

Kommentarer og erfaringer med disse eller andre chassier er meget velkomne.

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Guide til E-maxx chassis

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce