{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
5.479 visninger | Oprettet:

Rygekabiner - et MUST for alle indendørs-dampere {{forumTopicSubject}}

Rygekabiner - et alle tiders tilbehør til os der vape'r..??!?

Hvorfor bede kommunen om et rygestop-tilbud, når man kan bede om et sejt rygekabine-tilbud ? Rygekabiner - eller bare et indendørs busstoppested uden køreplaner ? Eller bare et fuckin grimt drivhus med et 'uhyre teknisk filter'. En ordentlig gang akryl plastic og aluminiumsprofiler, lidt siliconelim, og en filterpumpe.. ja, man er vel håndværker..

Har selv set en del kabiner på

- hospitaler, arbejdspladser, lufthavne, osv..

her er f.eks et link til kabiner: (ryge-celler..)
http://www.smokefreesystems.dk/
under FAQ står der oftest IKKE hvad en kabine koster. Der står dog:

"Hvad koster det? Smoke Free Systems er billigere end de alternativer, du ellers har. Det er selvfølgelig meget individuelt, men omkostningerne er på omkring 9 kr. pr. ryger pr. dag"

billigere end at gå udenfor og ryge, eller at stoppe..NÆPPE!!!

set på food-supply.dk:
"En standard rygekabine koster lidt over 40.000,- kr., et rygeskab koster ca. 20.000,- og rygebordene koster fra ca. 20.000,- til 30.000,- kr. Alle priser er + moms. "

til de priser er det sq lige før et stink-skab fra et kemilokale er billigere!
"..alle priser er + moms"..ja tak, hva betyder det helt præcist. W-E!
prisliste for alfaline rygekabiner: http://www.alfaline.dk/da/newPage4.html
lars ulykkes rygekabine: http://www.smokesolution.com/products/smoke-point-110 , 27.000 kr pr halvår!

...til salg brugt ? http://www.dba.dk/andet-rygekabine-velholdt/id-89048260/


FLERE rygekabiner... aldrig har det være så HYLENDE SKÆGT at ryge som de smilende mensker lader til at synses: http://www.euromiljo.dk/Euromilj%C3%B8_Indeklima/index-10.html

Sku man være i tvivl om man kan stå oprejst i sådn en kabine, så har de sørme skrevet dimensionerne på ryge-cellerne. Man tror det er løgn..men de kører alle sammen på 230 volt og 50 herts..Det idioti ber jo næsten om, at man emailer dem og spørger om de fåes med indbygget hjertestarter, drejeskivetelefon, vægspejl, matteret eller frostmønstret glas, bruseophæng, og tomatfrø! Og en pris ville ikke være i vejen at grine over.

Hm hvad med et par sidespejle, indvendigt tapet, og webcams, så man kan følge med i verden udenfor kabinen..eller omvendt.

(Gad vide om der er live rygekabine webcams på internet LOL)

Så var'ed lige at jeg checkede for en brusekabine (læs ryge-celle uden filter og pumpe, med med forsvarlig slukning af smøger)

http://www.billigvvs.dk/Badevaerelse-Brusekabiner.html?page=1&price_lower=63.00&price_higher=13274.00&page_length=9999

Så var'ed lige at jeg checkede på priser for et drivhus:

http://www.harald-nyborg.dk/32100/drivhuse
(link fjernet)
10 KVM stort ryge-hus..med TAGRENDE OG - VINDUER!
- så lige et jordspyd ved siden af så har man sit eget Faraday cage med udsigt til månen!

---------
Rygekabiner - de-ve-je-da skide på..
-----------

Rygekabiner er bare SÅ overdrevne, med hjernedøde priser på alt fra materialerne, til servicen og filtrene. Det er det mest deprimerende sted man overhovedet kan ryge. (bare prøv det en enkelt gang..på et hospital).

Så er de fleste GENNEMsigtige, så man helt glemmer at man står i en celle på størrelse med en telefon boks, og glor på en masse mennesker der er lukket inde (ude). Og på en arbejdsplads, er det jo dejligt bekvemt at chefen kan spotte HVEM der ryger HVORNÅR. Næh tak, så tror jeg de fleste hellere vil fryse røven af udenfor med en kollega.

--

Kan ikke huske om det var singapore eller noget, men der er faktisk lufthavne der har rygekabiner på størrelse med 10-værelses lejligheder, DET er noget der rykker! Men man skal ikke regne med at der er HYNDER på stolene sådan et sted..

her et kæmpe rygerum i en terminal i helsinki fra Nov. 2012, og ja, indtagelse af madvarer er forbudt i det offentlige rygerum!

Til gengæld må man godt sove derinde, og dertil er der LIGGEstole!

(link fjernet)

2 år tidligere, ingen rygekabiner: (panoramabillede)
(link fjernet)

Så når nu engang den her tåbelige rygekabinesnak er overstået, kan vi diskutere hvad man skal bruge askebægrene til i flysæderne, skal man fylde dem op med brugt tyggegummi, eller lægge drikkepenge deri, eller side og vrikke med lågen som på en zippo lighter.. eller bruge det som en wild west spytbakke (KRR...PFWOO)

AV, nu får jeg ondt i maven..

rant over


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Rygekabiner - et MUST for alle indendørs-dampere
  • #1   21. feb 2013 Nåh, man kan vel tage lidt gas el-røg... Her er lidt mere

    Er en rygekabine-tekniker/montør mon ikke-ryger, og hvis, hvordan tester han så rygekabinen ? Så må han jo suge lidt på nogle grønne kings, hm det er vist et job for garvede rygere..

    Det helt fantastiske med rygekabiner er, at de er tjekkede, testede, øremærkede, psyko-centrifugerede, selv-rensende(??), godkendte, ISO-certificerede, eh tør man mon tilføje.. "indregistreret hos kræftens beskyttelse (læs bekæmpelse)
    -------
    nikotinplastre = monkeyclass
    E-cigs = businessclass

    -------

    Men E-cigs...DEM er der sq ingen der kan finde ud af at klassificere, næh de er blot farlige per definition, for der er jo ingen 'forsøg' der viser de 'ikke er usunde'. Der er jo INGEN der har prøvet at dampe på e-cig i 50 år i træk, endnu. De spader i Kræftens Bekæmpelse skulle måske tage spanden af hovedet(!) og sutte lidt på udstødningen på en ministers Mercedes S500 i tomgang, i så'n 5-minutters tid, og bagefter konkluderer vi lige:

    "Det kan ikke konkluderes at være usundt at sutte på Mercedes S500 udstødninger, da vi ikke har nogle undersøgelser, der påviser nogle længerevarende bivirkninger ved at sutte på Mercedes udstødninger generelt..blarblarblar...det er imidlertid vores vurdering at det ikke sundt at sutte på Mercedes udstødninger over en længere årrække, og det kan derfor ikke anbefales at sutte på Mercedes udstødninger fremfor af prøve et regulært rygestop, og helst i tæt samarbejde med en Mercedes udstødningsgasrådgiver"

    ..Alternativt kunne lægemiddelstyrelsen købe en leverpostej i Irma, overanalysere farvetilsætningsstoffer og aromaer, smagsfremmere med mere, og så filosofere en smule over hvad farve og smag en ÆGTE leverpostej har. Så kan de passende æde selvsamme leverpostej i de næste 50 år og... haha

    nah, her kommer det ægte mundlort fra KB:

    "Kræftens Bekæmpelse fraråder e-cigaretter til rygestop

    Selvom der endnu ikke findes forskning, der fastslår, om e-cigaretter på sigt er sundhedsskadelige eller ej, har enkelte undersøgelser konkluderet, at de elektroniske cigaretter kan påvirke lungefunktionen på kort sigt. Derfor anbefaler Kræftens Bekæmpelse, at man i stedet benytter sig af rådgivning og eventuelt nikotinplastre, når tobakken skal lægges på hylden."

    Påvirke lungefunktionen på kort sigt ? Ah, ligesom oxygen, nytårscigarer og dieseldrevne S-busser!! De ved overhovedet ikke hvad forskellen på "på sigt" og "på kort sigt" er.. Undersøgelser og konklusioner er ikke en skid værd, der skal analyser og beviser til. Rådgivning er godt, men det kommer HELT KLART an på hvem der giver den, hvem rådgivningen er 'god' for.

    Hov! nikotinplastre er beviseligt sundhedsskadelige! Og det er netop fordi de er BEVISELIGT sundhedsskadelige, at de kan kaldes "lægemidler" . Goddag-mand-guillotine-udløserhåndtag.

    DOH! E-cig indeholder IKKE nikotin. NIKOTIN indeholder NIKOTIN. Da jeg købte min e-cig, der var der sq ik noget nikotin til salg, nææh det var "forbudt for butikken at sælge"

    der er mere hvor det kommer fra: (link fjernet)

    "- Vi anbefaler, at rygere FORSØGER at stoppe på et rygestophold ELLER modtager personlig rådgivning af en rygestoprådgiver, OG SÅ kan RASKE, VOKSNE rygere, som ryger OVER 10 cigaretter dagligt, med FORDEL bruge nikotinplaster, HVIS de modtager rådgivning til deres rygestop. Det giver GODE CHANCER for at blive røgfri, siger han."

    rygestoprådgiver..hm nogenlunde det det samme som en pædagok-hjernevasker.

    og så til bunds:

    "E-cigaretter i Danmark

    I en elektronisk cigaret (e-cigaret) er det en batteridrevet glødetråd, som opvarmer en væske med kemiske stoffer. ”Rygeren” ind- og udånder dampe, SOM LIGNER RØG. Der er tilsat forskellige smagsstoffer. I Danmark kan man KUN få tilladelse til at sælge nikotinholdige væsker til e-cigaretter, HVIS man kan få dem godkendt som et lægemiddel af Lægemiddelstyrelsen, DER stiller krav om dokumentation af sikkerhed, virkning og bivirkninger på kort og lang sigt. Hidtil er der INGEN producenter, der har FÅET denne godkendelse."

    - Hvorfor der er ingen, der har fået godkendelse er - ikke - en gåde. Det er det samme med FDA i usa, hvis skygge dk jo konstant render i røven på. Således henviser KB, lægemiddelstyrelsen, cancer dk, rensluften dk, etc etc, altid til FDA. FDA's undersøgelser er ikke offentliggjorte, de er omtrent lige så slørede som en bilrude kl 5 om morgenen i december.

    http://laegemiddelstyrelsen.dk/da/topics/godkendelse-og-kontrol/kontrol-og-inspektion/publikationer-om-kontrol-og-inspektion/aarsrapport-2010-for-laegemiddelstyrelse--riekontrol
    "Årsrapport 2010 for Lægemiddelstyrelsens laboratoriekontrol
    Fokus på ulovlige produkter og forfalskninger

    Lægemiddelstyrelsen bibeholdt fokus på ulovlige produkter og forfalskninger i 2010. Et nyt fokusområde i år har været elektroniske cigaretter (eller e-cigaretter). I Danmark betragtes e-cigaretter med nikotin som et lægemiddel. Det betyder, at de skal have en markedsføringstilladelse, før de kan sælges i Danmark. På nuværende tidspunkt er der ingen e-cigaretter med en markedsføringstilladelse i Danmark. "

    FANatastisk, rigtige cigaretter kreerer over 4000 farlige stoffer, men har lægemiddelstyrelsen en komplet liste over dem ? Nej. Er de lovlige ? Ja. Er de lægemidler ? Nej. Det er ønskeligt at se en fuldstændig laboratoriekontrol af "Goldfield" smøger fra LIDL! Deres årsrapport for laboratoriekontrol for 2009 fylder 2000 ord. Deres årsrapport for laboratoriekontrol for 2010 fylder 1000 ord! Deres seneste årsrapport for laboratoriekontrol er halvandet år gammel!!

    Fokus ??? Lægemiddelstyrelsen har intet-e-cig fokus. De skriver kort sagt, ulovligt lægemiddel / forfalskning med nikotin = e-cigaret, uden nogle kilder. OK, W-E, bare fordi noget er ulovligt, er det jo ikke det samme som det er sundhedsskadeligt vel.

    OK, så de kalder e-cigs 'et lægemiddel', og de har så valgt at fokusere på IKKE at teste dem, eller at ikke fokusere på at teste dem (whatever comes first)

    - men de har INGEN problemer med at lovliggøre nikotinplastre og diverse piller med bivirkninger, eller at anbefale nåleterapi og bioresonans til skyhøje priser, som garanterer intet som helst ud over en udgift.

    the real deal, indtil DTU-Kemi griber fat med deres kompetencer:

    http://www.vapersclub.com/legislaturepacket.php
    http://www.vapersclub.com/factsaboutecigs.pdf
    http://www.standardnewswire.com/news/162574365.html

    De-ded-det-der-damp-dér..ehmm, er'ed farlit ?

    Go'Damp!


Kommentér på:
Rygekabiner - et MUST for alle indendørs-dampere

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce