{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.130 visninger | Oprettet:

Opråb til Hjælpe admins(og alle andre) {{forumTopicSubject}}

Synes i bund og grund at de har været meget sløve i betrækket det sidste stykke tid, har skrevet til dem 3 gange, og har aldrig hørt fra dem, hvor jeg i 2 beskeder bad dem om at slette annoncer herinde hvori der var mobil telefoner og bærbare computere men annoncerne forblev der i lang tid efter, synes jeg sgu er lidt dårligt, da det er en rc relateret side. Sidste gang jeg skrev til dem, spurgte jeg om der var mulighed for at blive hjælpe admin, da jeg synes siden trænger lidt til at blive gjort lidt mere seriøs, men der fik jeg heller INTET svar.
Synes i bund og grund folk er blevet meget useriøse herinde det sidste stykke tid, som f,eks hvis en person lige ligger et emne i et forkert forum, bliver personen svinet til med det samme, istedet for at lige hjælpe personen og forklare hvor det hører hjemme.


Så til alle jer der læser det her igennem, husk på hvad i skriver og svarer, bare så vi kan få en lidt bedre og mere seriøs side.


Ved godt at man ikke må hænge nogen ud, men bliver sgu nødt at gøre lidt opmærksom på det her problem, og nævner desuden jo heller ikke nogen navne.
Og til sidst, vil gerne give den nye hjælpe administartor (KASPER) ros for det fine stykke arbejde han har gjort det sidsté stykke tid

Mvh Kim Madsen

Håber på lidt respons på mit indlæg.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Opråb til Hjælpe admins(og alle andre)
  • #1   21. jan 2007 Her er lige et eksempel på folk der skriver inden de tænker


    http://www.rcgalleri.dk/html/for_messageDetail.asp?MSG_ID=21312


  • #2   21. jan 2007 jeg giver dig rat kim og mange tak for hjælpen angående mit emne

  • #3   21. jan 2007 Morten L: det var skam så lidt smiley

    Prøv forresten oggå ind på hpi-specialisten.dk
    der kan du sikkert finde det du søger smiley


  • #4   21. jan 2007 det vil jeg prøve


  • #5   21. jan 2007 Jeg syntes nu det er blevet meget bedre med Hjælpe-admins efter
    Suppehue ™ og kasper er kommet til. Kan også se at de "gamle" hjælpe-admins er blever lidt mere livlig. og det er jo kanon smiley

    Så jeg syntes at alle hjælpe-admins skal ha lidt ros med på vejen.

    Resten gider jeg ikke at kommenter smiley


  • #6   21. jan 2007 ja okay, det vil jeg så give jer ret i at det er blevet bedre siden de er kommet til, men før det har de sgu godt nok lagt på den lade side, ikke for at virke stødende eller noget som helst.

  • #7   21. jan 2007 kim M

    jeg er godt nok ikke sår mag enne på rcgalleri men jeg hved hvad du menne det er der også mag af enne på bilgalleri med at de sjvine hinnan til

    det er grune til jeg ikke er sår avtik i frum får jeg gide ikke hør på folk når jeg skrive fårkert

    i staden der jeg kom en på et af galleri hvad alle efter mig får de jeg ikke kunne skrive / lese .men jeg er komme godt efter det nu ..

    det prolem med Hjælpe admins kenne jeg kun får godt
    de er fling nok enne på bg og sjvad en syn jeg men enne på sg er de ikke dag jeg ikke er sår mag her enne kan jeg ikke tlade lade mig og sig noget om rc .


  • #8   21. jan 2007 John: ja har lagt mærke til at folk også begynde at skabe sig helt vildt hvis folk tatver forkert eller er ordblinde, synes det er det værste man kan gøre, for det sårer jo højest sansynligt den person der sidder på den anden side.

  • #9   21. jan 2007 Kim M

    det sår en og mange ganne har man bag løst til at kør op og smade pason en på hod men det mår man helle ikke

    jeg har også sprot dem og om de også gør nar af en der seder i rullestol men det sjvad de ikke på

    jeg er ikke sår avtik som alle ander af den grod grun at jeg er ordblind


  • #10   21. jan 2007 John: hehe ja kan sgu saftens følge dig, ville sgu nok gøre det samme, men som du selv skriver, så går det jo ikke og gøre sådan.
    De svarede nok ikke fordi de fik dårlig samvittighed.
    Nej men synes sgu du klarer dig rigtig flot med at få dig stavet igennem det hele smiley


  • #11   21. jan 2007 Kim M

    takke det har også tag mig 6 år og komme sår langt som jeg er nu smiley


  • #12   21. jan 2007 okay det er sgu lang tid, men det bliver jo bedre for hver gang man skriver noget smiley


  • #13   21. jan 2007 Kim M

    ja det er lang tid får 6 år sid kunne jeg ikke skrive mit anj naven

    sår jeg købt en pc og ja jeg er dag kun komme frem af smiley


  • #14   22. jan 2007 Man kan tydeligvis mærke forskel efter Suppehue ™ og kasper er kommet til.

    Det med at de ikke har svaret dig er nok fordi at de ikke kan give dig svar på om du kan blive hjælpe admin da de ikke har noget med det at gøre.
    Der skal du have fat i anne-mette som står for siden.
    Nu du nævner at der har været andre ting i marked skriver du jo ikke noget om, om det er taget ud af en sammenhæng hvor at de ville bytte de andre ting til rc smiley

    Ja folk skal ikke svine hinanden til.
    Men desvære ser man mange gange at det er de samme folk der ikke kan finde ud af at lave sit emne i det rigtige forum, eller lave en passene overskrift.
    De bliver ved og ved.
    Men ja vi kan godt blive enige om folk kan skrive det på en pæn måde så alle kan være her.


  • #15   22. jan 2007 Jeg vil godt gi jer alle ret.
    Der er nogle gange når jeg sider og læser indlæg jeg får en klump i halsen, men jeg vil ikke sige noget, det ender bare med en storm af latterlige svar..

    eks: "hvad har folk mod HBX" Det er også et farligt spørgsmål at stille, men det er jo ikke alle der har flere tusind kroner til en dyrere og bedre bil.
    Hvis jeg var 10-13 år gammel, og lige havde købt en HBX, og var blevet rigtig glad og stolt over den, så ville jeg blive ked af at læse at folk rakker den ned. man skal jo starte et sted.. DETTE MÅ IKKE FORSTÅES SOM JEG HAR NOGET MOD HBX!!! Det er bare et eksempel på hvordan en tråd kan udvikle sig. Og det er jo kun en brøkdel af de tråde der ender i store skænderier, men jeg tror bare vi skal vende os til det, det er sådan i alle forums.
    Folk vil altid have forskellige meninger og holdninger..
    Håber ikke at denne tråd også "koger over" hehe

    Mvh
    Thomas


  • #16   22. jan 2007 Syns, dit emne, lige er en måneds tid, for sent på den.

    Efter min mening har der ikke været det store at brokke/irritere sig over, siden Suppehue og Kasper her meldt sig på banen som Admins.

    Der er mange unger der har deres daglige gang her. Og hvis man tager det i betragtning, er der sq en Meget høj grad af seriøsitet på sitet.

    Hjælpe admins: Tak for det frivillige stykke arbejde i ligger i det.

    Mvh/

    Roadrunners


  • #17   22. jan 2007 Tak fordi i sætter pris på vores arbejde smiley

    Jeg er ret sikker på jeg har svaret dig omkring hvordan man bliver hjælpe-admin, men kunne ikke lige se mine svar, kun det du har skrevet :]

    Jeg svare på alle de beskeder jeg får =)


  • #18   22. jan 2007 kasper A - Der kommer såden en "enter pil" ud for den besked som folk har sendt til en hvis man har svaret tilbage til dem smiley

  • #19   22. jan 2007 Her var din besked Kim M smiley

    "Skrevet: 09-01-2007 09:55:22

    jeps det har jeg, så du var blevet hjælpe administrator, så vil jeg lige høre hvordan du blev det, og om jeg også har mulighed fo at blive det???


    Mvh Kim"

    Den røde pil du snakker om Skum P er der smiley


  • #20   22. jan 2007 ja kasper skrev jeg til angående opm hvordan jeg kunne blve HA, og dine svar fik jeg også hurtigt, men derefter skrev jeg til en, hvis navn jeg ikke vil nævne, og hørte ikke været så meget så ikke noget derefter.
    Men vil give jer alle ret der har ikke været så meget fis og ballade herinde siden de 2 GODE Hjælpe administartorer kom til,

    Roadrunners ja det er lidt for sent, men bedre sent end aldrig, håber bare folk vil tage tråden til efter tragtning


  • #21   22. jan 2007 Skum p: det du skriver med at de ville bytte deres ting med rcér, synes jeg er lidt tvivlsom, der står jo i reglerne at ikke rc relateret sager ikke hører hjemme på siden, det er fint nok folk prøver at bytte deres com og telefoner til noget rc, men så burde der være et off-topic salg, hvor de kan smide det ind i, for ellers vil marked flyde med alt muligt andet end rc relateret, lige pludselig, og det tror jeg vi alle vil være trætte af smiley

  • #22   22. jan 2007 Hvorfor kun bytte rc til rc?

    Det er lige som der er hul i reglerne omkring hvad der må være her inden.

    Der står meget tydeligt i regler rc enheden skal være ens egen.

    Men galleriet siger selv at det er i orden at have en enhed her inden selv om den er solgt, med begrundelse at det er et galleri og der skal være ting at kigge på smiley

    Så hvorfor ikke også et hul i reglerne her?
    Om de så ville bytte deres cykel, kuffert, tøj eller andet til rc er det vel i orden indenfor rimmeligheden da det jo handler om rc smiley


  • #23   22. jan 2007 ang. folks dårlige overskrifter er jeg begyndt at skrive i deres tråd at jeg har ændre overskriften da det er mere effektivt at de overfor andre får påpeget deres fejl.

    Overraskende mange brugere tjekker ikke deres mails og har støt på et par stykker hvor deres mail har været ugyldig!


  • #24   22. jan 2007 SERIØST!!!!

    jeg synes det hele er blevet meget bedre med de nye admins. man får kun lov til at se på et urettet emne i højest en time på højlys dag!! Adminerne retter overskrifter som gale fordi folk er for uintilligente selv til at skrive noget ordenligt. og adminerne ændrer også konstant, hvilket emne folk opretter deres emne i i forummet.
    '
    jeg er en hel del på rcg og jeg har lagt mærke til at der i hvert fald sker en masse gode rettelser fra admins konstant og det synes jeg er godt!!.
    så er det jo syndt for jer der ikke er på nok til at opdage det...

    Mvh jacob


  • #25   22. jan 2007 jeg synes at det netop er nu der sker noget, og det førhen har været en kæmpe bunke lort.!

  • #26   22. jan 2007 Det her emne havde været fint nok for et par måneder siden men sq da ikke nu.

    Undskyld men jeg tænker for det meste i faser og ikke i helhed =)
    hvis du forstår.....


Kommentér på:
Opråb til Hjælpe admins(og alle andre)

Annonce