{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  told og skat?
  • #1   14. nov 2014 prøv
    http://www.toldpriser.dk/toldberegner


  • #2   14. nov 2014 Takker smiley

  • #3   14. nov 2014 25% moms og 160 kr. I fortoldningsgebyr.

  • #4   14. nov 2014 Jep det var også det jeg fik det til. dog synes jeg det er helt galt at postpest skal have penge....

  • #5   14. nov 2014 Enig.

  • #6   16. nov 2014 Det er ikke galt at posten skal have penge. De bruger tid på at åbne og kontrollere, skrive regning osv. Det er ikke gratis.

    Man har nemlig desværre endnu ikke fundet nogen som vil bruge deres fritid på at stå og fortolde pakker.


  • #8   16. nov 2014 Det har du selvfølgelig en pointe i, men 160 kr. er nu meget i overkanten, ift. hvad opgaven er. For et par år siden steg prisen fra 85 - 160 kr. i et hug. Hvis man gør det op, er opgaven nok en fin forretning for PostDK, så hvis der var konkurrence på det område, ville det nok se anderledes ud.

    Det er dog alligevel svært at pive over gebyret, da det fortsat er en del af at skaffe dele til biler, som er uopnåelige i Europa.


  • #9   16. nov 2014 det er vist ikke postDK der sætter prisen selv.

  • #10   16. nov 2014 Hvis alle angav korrekt værdi, ikke prøvede at snyde, ikke fik skrevet "gave" osv. på pakkerne så tror jeg faktisk også det ville være billigere.

    Men hver gang der kommer en pakke fra HobbyKing skal de skrive til modtageren og anmode om dokumentation, kontrollere at det passer osv. i stedet for bare at fortolde ud fra fakturaen.


  • #12   17. nov 2014 Næææ, jeg arbejder så men bare og forventer penge for mit arbejde - ligesom alle andre. Og så vil jeg gerne gratis på sygehuset osv.
    Og så har vi jo altså nogle regler og nogle momssatser som gør disse ting mulige.

    Ang. dit fly ting så ved jeg intet om dette.


  • #13   20. nov 2014 Den danske regering har bestemt at danmark kun skal have ca 15 % af befolkningen på arbejdsmarkedet ,og de er så blevet tvunget til at forsørge de sidste 85 % + flere af dem som ikke er på arbejdsmarkedet skal have en højere indkomst en dem som tjener penge på arbejdsmarkedet ,og derfor er det danske samfund fucked økonomisk på alle områder medmindre man tilhører dem som ikke rigtigt bidrager med noget til samfundet altså de 85 %.
    Man kunne så håbe der var utroligt mange dejlige damer i dk når 85 % af befolkningen er udråbt til hjemmegående husmødre af regeringen som skal forsørges af manden på arbejdsmarkedet,men nej der er enlige mødre på offentlig forsørgelse og så en masse mørklødede importerede arter,og igen ud fra manden er på arbejdsmarkedet og konen går hjemme og bliver forsørget så er ca 95 % af alle de importerede arter koner,det er så svært at bevise da mange af den slags ligner mobile skraldesække som flagrer rundt i gaderne og ligner en sort udgave af et gammeldags lagen spøgelse.
    Det var flere grunde til at du skal betale for samme vare mange gange efter du har betalt skat af din løn.
    Det danske samfund er en sjov men vanvittig dyr størrelse.


  • #14   20. nov 2014 ...det indlæg var under lavmålet....

    Dels udtrykker du fremmed fjendske holdninger som jeg ikke kan sympatisere med, dels har du ikke dit statistiske material i orden.
    Der er ca. 2,7 millioner danskere der arbejder og ca. 430.000 i den arbejdsduelige alder som ikke gør.
    Og det er så ud af ca. 5,5 millioner samlet.


  • #15   21. nov 2014 Dit statistiske kommer ud fra du regner offentlige ansatte med og ingen af dem producerer en direkte salgsbar vare som kan omsættes,ergo skal de også forsørges af dem på det rigtige arbejdsmarked da størstedelen af den slags yder service for folk som ikke selv bidrager til samfundet.
    Jeg er da ikke interreseret i om du kan sympatisere med mine holdninger,facts og statistikker beviser at den indvandring danmark har lidt under de sidste 30-40 år kun har bidraget med øget offentlige ansatte og udgifter.KL offentlig gjorde sidste år en undersøgelse hvor det kom frem at 85 % af alle muslimske koner i dk var uden for arbejdsmarkedet og modtog en eller anden form for offentlig forsørgelse,så der er naturligvis blevet ansat flere socialrådgivere til at håndtere det arbejde,og der er jo tydelig vis blevet ansat langt mere politi til at gøre et minimalistisk forsøg på at holde styr på deres afkom dog uden den store effekt,og så er vi igen tilbage til hvorfor trådstarter skal betale forskellige ekstra høje moms afgifter og skatter for samme vare flere gange,for socialrådgivere og politiet for at tage de to grupper lever også af andre menneskers penge og den ene af de 2 grupper lever endag af at udlevere andre menneskers penge til tredjepart,altså en stor ond spiral af negativ økonomisk indflydelse på det danske samfund,komunisme/socialisme er ikke godt for noget som helst land,russerne slap af med det skidt og se hvordan den almindelige russers liv er blevet forbedret,kineserne er ved at slippe ud af komunismens kløer og se hvordan deres liv og økonomi er blevet forbedret,nordkorea har derimod stadig komunisme og der er sku ikke nogen almindelige mennesker dernede der har et fedt liv.
    Så de eneste der støtter op om den slags er dem som på en eller anden måde har en økonomisk fordel hvor de selv har snablen i andre menneskers penge.
    Det er lidt ala rød blok der går til valg på at nu skal vi alle være solidariske og udvise mådehold ved lønstigninger og kæmpe for at få danmark tilbage på ret køl og så tildeler de sig selv 2 store lønstigninger på en valgperiode samtidig med at de lader danskernes penge fosse ud til alle ikke danskere efter at de har lavet reformer(besparelser) på danske svage ,handikappede,børn,ældre osv.
    Du kan ikke nævne en rød politiker i dk som ærligt ikke får en smag af lort i munden mens de løgnagtigt påstår de er danskere og kæmper for danmark.
    Så at kalde mit tidligere indlæg for under lavmålet siger en del om din forståelse for hvordan det danske samfund er opbygget.
    Der var nok en frund til at blå blok sad flere perioder i tumpetinget inden sidste valg,og der er nok også en grund til df er stormet frem og har ført mere eller mindre samtlige meningsmålinger de sidste 1,5 år,og sku undre mig meget hvis rød blok for et pip at skulle have sagt efter flere af de kommende valg med den politik de har ført de sidste 3 år,det vil som minimum kræve de udskifter hele den danske befolkning med invandrere og ikke kun en del af den som de har gjort indtil videre.


  • #16   21. nov 2014 Det er vist spild af tid at diskutere med dig - vi bliver ikke enige.
    Signing off.


  • #17   22. nov 2014 Jep det er spild af tid og argumentere mod facts fra virkeligheden,men vi kan da i det mindste blive enige om vi er uenige,for min skyld må du gerne få din socialist/komunistiske verden med masse import af alle mulige alternative dyrearter,bare sålænge din slags selv betaler for den, og ikke tvinger min slags til at hjælpe jer med at financere hvad jeg vil kalde vanvid gennem moms skatter og afgifter.
    Der bliver flere der deler mine holdninger eller havde alle partier jo ikke oplevet vælgerflugt til df.


Kommentér på:
told og skat?

Annonce