{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
722 visninger | Oprettet:

Køb af airbrush? {{forumTopicSubject}}

Jeg står og vil til at komme lidt videre - fra at bare male med dåser, til noget lidt mere kreativt, tænker især på valget af farver.
Det skal bruges til karosser til 1/10 biler, og måske lidt LS, jeg har aldrig rodet med airbrush før, så skal ikke være noget avanceret og dyrt til starte med, det skal ikke være micro små fine ting, men mere bare lidt hjemmekreativt.
Har en normal kompressor med tank, som sagtens kan justeres ned til lavere tryk, og den står fast monteret, så kan bare trække en slange ind til hvor jeg skal arbejde.

Men hvad kan i anbefale af en go begynder airbrus, som skal være til kunne finde ud af for en begynder som mig, uden man skal slagte sin sparegris ?

Send gerne links til ting inde for EU, og meget gerne lige kort skrive hvorfor i anbefaler den i nu gør, så en noob som mig forstår det smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Køb af airbrush?
  • #1   16. jul 2015 Jeg har været glad for den øverste på denne side
    http://www.customcolors.dk/black%20bull/bb%20Airbrush%20pistoler.htm


  • #2   16. jul 2015 super god service

    http://airbrush-shop.dk/

    jeg har den her. virker rigtig godt, men er den eneste jeg har prøvet så ved ikke i forhold til andre

    http://airbrush-shop.dk/product.php?id_product=76

    de anbefaler de her farver. jeg er supergodt tilfreds med dem. køb et sæt så kan du selv blande.

    http://airbrush-shop.dk/category.php?id_category=12


  • Lars C
    Lars C Tilmeldt:
    jul 2015

    Følger: 1 Svar: 3
    #3   16. jul 2015 Hej Kenneth,

    De varer Mikkel linker til passer rigtig godt til RC bemaling. Airbrush pistolen er Fra tyske Harder & Steenbeck og er i en god kvalitet og kan ikke sammenlignes med kina pistoler (f.eks 180 og 130 modellerne) Ultra pistolen er en god allround/begynder pistol.

    Createx wicked farverne er færdig blandede, klar til brug men kan også fortyndes yderligere. De hæfter rigtig godt på stort set alle overflader.

    MVH
    Lars Christensen
    Airbrushshop Danmark


  • #4   16. jul 2015 Det kan godt være svært at komme rigtigt i gang med airbrush. For det første skal du have en ordentlig én, hvis du vil andet end hvad du kan med spraydåser, for det andet tager det også tid at lære at airbrushe ordentligt.

    Du kan komme langt med en god pensel og noget god maling, Se f.eks. min Short Course, jeg senest har oprettet. Jeg valgte at springe airbrushen over, da jeg malede den - bortset fra lakering.


  • Daniel S
    Daniel S Tilmeldt:
    jun 2015

    Følger: 1 Emner: 4 Svar: 17
    #5   19. jul 2015 Bruger selv Harder & Steenbeck Evolution, det er en super brush og bedst af alt nem at rengøre, så nem at jeg nogle gange stripper den mellem farver - det tager kun få sekunder længere end kun at blæse cleaner igenmmen.

    Et ekstra plus er hvis du senere alligevel vil lege lidt med finere detailer, så er det nemt som ingenting at sætte mindre dyse/nål combo i og man kan skrue farvekoppen af når der kun skal males med få dråber så den ikke er i vejen for udsynet når du kommer rigtig tæt på emnet.


    /Daniel


Kommentér på:
Køb af airbrush?

Annonce