{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.129 visninger | Oprettet:

Sender til lastbil {{forumTopicSubject}}

Hej folkens på galleriet

Jeg er ved at bygge en 1/14 lastbil, sådan lidt i bidder når jeg har tid, men sådan en skal jo have et fornuftigt godt pindeanlæg, som jeg formoder at have skrabet penge sammen til i starten af det nye år, da det jo desværre ikke kan gøres med en pistol / rat sender, når der dels skal være en masse funktioner, dels skal være en servonaut M20+ fartregulator..........

formålet er lidt at finde en sender der kan køre to eller flere modtagere på samme model plads i senderen uden man skal skifte fra model / memory nr 1 til nr 2 for eks. at betjene den modtager der ligger i traileren.

Derfor er spørgsmålet lidt, er der nogen der har noget godt eller skidt at sige om det jeg har kigget på, eller bare nogle erfaringer / inputs?? 
Skal nok siges at jeg hellere køber noget der er for stort til at starte med i første forsøg end at købe noget der er for småt for derefter at måtte sælge til billige penge for at købe det man skulle have haft købt.....

Det øverste link er en graupner, det næste en Futaba og de to nederste er to forskellige JETI sendere, så ved jeg ikke om der er noget af det der er at skyde gråspurve med kanoner når I ved hvad det skal bruges til, eller kan det ikke blive for stort?
Er så lidt i tvivl om Futabaen kan håndtere to modtagere på samme tid som jeg gerne vil have den til, tror nok de andre kan.



http://www.graupner.de/en/products/1736df13-32af-4183-aa8e-80f31a7f03cb/S1006/product.aspx 



http://www.futaba-rc.com/systems/futk9410-14sg/index.html 



http://www.jetimodel.com/en/katalog/Transmitters/@produkt/DC-16/ 


http://www.jetimodel.com/en/katalog/Transmitters/@produkt/DS-16/ 


Og hvis det hjælper lidt, så har jeg lånt en pindestyrring midlertidigt og fundet ud af at jeg ikke står med tommelfingrene oven på pindene når jeg kører, men hviler med håndfladen på senderen og holder om pindene med fingerspidserne da jeg synes det giver mere præcis kontrol over små bevægelser, men ved ikke om det har nogen betydning for valg af sender.


håber på lidt friske øjne på sagen, og ellers en god jul til alle herinde

mvh Verner 


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Sender til lastbil
Kommentér på:
Sender til lastbil

Annonce