{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
778 visninger | Oprettet:

Hvad mere kan man ønske sig? :o) {{forumTopicSubject}}

Vejret er KANON, pigerne er smukke, fadbamserne er kolde, og der er Viking run ved festival pladsen i Roskilde.. :o) der er virkelig mange fede slæder derude i år, rigtig høj standard mht. finish på bilerne, ALT er simpelthen pudset og poleret.. det er jo lækkert. og lyden af sådan en Shelby GT500, eller en Plymouth Road Runner, den er jo heeelt i top! det kan godt være japanerne har køreegenskaberne, men lyd & looks, det får de sgu aldrig.. :o) kæmpe respekt til Roskilde ABC der har arrangeret træffet. Det kan klart anbefales at tage ud og kigge og ikke mindst lytte! :o)

jaja, nu siger i nok hvad har dette med RC at gøre. ikke en skid.. smiley MEN der må da være en hel del af jer der er interesserede i biler (1:1) smiley så jeg synes lige jeg ville gøre jer opmærksomme på dette super træf! Og det er gratis at komme ind, så bare se at komme afsted, hvis i bor omkring Roskilde.. smiley

imorgen (søndag) er sidste dag det kører, så det er bare om at komme afsted hvis i elsker lyden af V8'er og lugten af benz :o)


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hvad mere kan man ønske sig? :o)
Kommentér på:
Hvad mere kan man ønske sig? :o)

Annonce