{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
556 visninger | Oprettet:

Morfars i pinsen {{forumTopicSubject}}

Hvis nogle af jer havde planer om at tage ud til Morfars i pinsen, så bemærk lige at man i år ikke må køre med 1:8 biler
Så vi gider næppe tage derud i år, når man alligevel ikke må køre.Kommentarer på:  Morfars i pinsen
 • #2   19. maj Det er faeme plat. folk køre på eget ansvar, men super Tommy må gerne fræse rundt med x-maxx'en.. tror sku også jeg springer over pinsen. var derude da det regnede (den oprindelige dato) og det var det ikke noget problem

 • #3   20. maj For mig gir det nu meget god mening, jeg så til påske en 1:16 bil blive ramt af en 1:5 hos moffe i herlev.

  Det var ikke noget kønt syn, den lille bil var helt knust!!!

  Så længe slash 4x4 or revoerne kan køre er det fint for mig.

  At kalde sikkerheds regler platte er nu nok bare at have nej hatten på martin, jeg kan jo se i dine albums at du har 1:10 biler nok

  Vel mødt jeg dukker op igen regn ellert sol, det har været super dage de sidste par år, for mig og drengene


 • #5   20. maj jamen du må da have en dejlig tur til pinse. jeg har også selv fået biler smadret derude, men det er igen på eget ansvar, og man ved det kan ske. ja jeg har nogle 1:10 biler, men har udover det også 2 1:8 biler som jeg primært køre med (så er din interesse for mine biler også blevet opdateret)
  jeg plejer også at komme hvert år, men i år springer jeg ihvertfald over.


 • #6   24. maj Plat specielt når man ikke er til de små biler.
  Men syntes sku lige meget hvor de holder noget så skal det være små batteri biler. Er selv til 1/8 nitro og man kan sku snart ikke få lov til at køre på nogen baner mere, i Odense området, hobbyking laver også en lyder det til fed dag, med monstertruck i St. 1/1 der smadre en bil osv, folk skal endelig tage biler med selv, men han har også valgt kun at åbne indendørs tæppe banen, selvom han har en stor jord bane uden for, men nej man kan ikke få lov at bruge den.
  Butikkerne har efter min mening fundet ud af at der ikke er salg i nitro biler og tilbehør, så de gider ikke gøre i at lade os der er til det endnu køre.
  Heller holde alt opmærksomheden på el banen, som jo så også sjovt nok ligger lige inde ved butikken, meget belejligt.
  Men surt for os der stadig elsker nitro. Man kan jo snart ikke finde en butik mere der sælger nitro


 • #7   26. maj Lenny plat? det giver vidst meget god mening ikke at invitere til nitro race inde midt i byen, så tror jeg naboerne bliver meget meget sure.

  Selv mange af klubberne kæmper med larmen fra nitro biler, så ja det er da vildt plat, at man tager hensyn til sine omgivelser.

  Moffes hygge dag er til el små biler, og det er vel fair nok, sidt jeg var der, var der nok 3-400 andre som så meget glade ud, jeg har ladet min Slash 4x4 og min E-revo 1:10 og glæder mig, vejret set jo perfekt ud
  Sidst jeg var der, var d


 • #8   26. maj Jeg kan godt stå inde for forbudet mod brændstof biler i herlev ville det larme så meget at mange ville blive meget generet af det, hvis det stod på i så mange timer.

  Og thomas og martin tør øjene og lad 1:10 eren op, jeg kan da huske thomas's vandal blive PRYGLET ud over hoppene, det var satme vildt =)

  I har været der før, og ved hvor mange som der kommer, det er simpelthen ikke sikkerheds forsvarligt at køre med 1:8 biler.

  Det er jo ikke for at genere lige jer to.

  Alle er velkomme med et smil, surmulere må samles og køre med 1:8 et andet sted. Men brok er sku for sørgeligt at se på.

  Ellers ta dem med og udstil dem, og få en nørde snak ned lige sindet nørder =)


 • #9   26. maj Godt for dig, men snakket jo ikke om inde i byen, men et sted hvor der normalt køres nitro, har aldrig nævnt Morfars og byen vel. ??

 • #10   26. maj Er jo ikke helt dum, ved sku da godt at man ikke kan køre nitro inde i byen. Dooo

 • #11   26. maj @wingman: ved ikke om det er brok, mit indlæg var mest ment som en service-meddelelse til dem som kunne finde på at stille op med en 1:8'er derude. Hidtil har de jo kunnet køre, så tænkte at det var rart for dem at få at vide at det måtte de ikke længere.

 • #12   26. maj Thomas.

  Super, det kan godt være jeg misforstod tonen, beklager hvis det var tilfældet

  jeg håber dog at du om-bestemmer sig og får fyret op under den lille buggy, hvis der stadig er liv i den, den fløj jo nærmet som en raket =)


Kommentér på:
Morfars i pinsen