{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
509 visninger | Oprettet:

DHI-CUP 2019 {{forumTopicSubject}}Velkommen til Nordens største internationale løb for fjernstyrede biler, DHI-Cup, i Sparekassen Fyn Arena fra 11-13 januar.

Løbet er en årlig tilbagevendende begivenhed som har fundet sted siden 2001. I gennem årene har kørere fra USA, Japan, Finland, England, Frankrig, Schweiz, Belgien, Rusland, Tyskland, Holland, Tjekkiet, Sverige og Norge deltaget i løbet.

Løbet er et stort tilløbsstykke, således blev de 270 pladser til løbet besat på under 5 minutter.

Blandt kørerne er der flere tidligere og regerende verdensmestre og europamestre. Måden denne gren af motorsporten bliver dyrket på, er sammenlignelig med andre former for professionel motorsport og E-sport.

Kørere er inddelt i 4 klasser - 2 offroad klasser hvor bilerne er designet til at forcere store hop, og flyver flere meter i luften, der er også 2 onroad klasser hvor der køres med stor hastighed og præcision. Ens for alle klasserne er at de køre på el, og er i størrelsen 1/10.

Der køres på to baner samtidig.

Fredag d. 11 januar 2019 er det træning.
Lørdag d. 12 januar 2019 er det kvalifikation.
Søndag d. 13. januar 2019 Køres finalerne.

Eventen er åben for publikum fra fredag d.11 kl 12. indtil søndag d.13 kl. 16. Her er en lille video, der viser lidt om, hvad det går ud på.
https://youtu.be/dZrY5SimO40

LÆS MERE
www.dhi-cup.dk
Kommentarer på:  DHI-CUP 2019
Kommentér på:
DHI-CUP 2019