{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

De levede lykkeligt til deres dages ende ?

208 visninger | Oprettet:

Nej sådan går livet sku aldrig, har ingen kunstige babser eller botox på vej men hw fussion se 1800kv, en neca dukke, stål kardanner i flere længder, har nye dæk fælge og en 40 kg styreservo liggende samt lidt gejl, så starter opgraderingshelvedet igen, lyder til den skal have kortere dæmpere så overvejer et sæt 90mm dessert lizard ?
Så røg bagenden af styrtbøjlen og der er nu flere dele på vej .

Havde en fjernstyring til at ligge jeg aldrig har fået brugt, og en 40 kg servo mg bb digi 150-180 kr, har bestilt 2 x 40 kg servoer mere i prisklassen 150-200 kr for at teste dem op mod hinanden, og så rykkede jeg et hobbywing axe 1400 crawlersæt fra en anden bil, så første opgradering udover dæk fælge.
Så er den testet og der er trukket stik ud til lys og spil, 2 trinsgearkassen er sat op med en racerstar 9gr mg digi servo da den passede i det medfølgende servohorn.
Nu er det bare med at vente på de 90mm dessert lizard dæmpere og fjederkittet til dem, skala dele , spil med fjernbetjening , fører og flere dæk og fælge, skal ligne halvfjerdser firser stilen med blanke fælge og en ørn på kølerhjelmen.
Blev gearet ned til en 11t pinion, og så skal jeg teste noget nyt letløbs kugleleje fedt fra kluber vi har fået på arbejde, kan tåle vand og -30 +160 grader, viscositet ca knap halv af normal fedt så skulle give meget lidt modstand, det føles godt.

Så blev der printet rollbar i petg simpelt projekt.

Bilen har fået lidt hug fordi de forstærkninger til sliders griber alt, så har printet covers til dem igen i petg, dog skal jeg have modificeret dem da de ikke passer 100%

Sidste nye billede designede en klipsløs montering til forenden der er ved at printe, virker den designer jeg en til bagenden også, montering af karroseri er lidt træls på den

Kommentér på:
De levede lykkeligt til deres dages ende ?
Annonce