Spar hvor du kan så du har råd til det sjove

Spar hvor du kan så du har råd til det sjove

27. nov 2019
Hvis du er typen som har en dyr hobby, så ved du, hvor vigtigt det er at spare, hvor man kan. Ved at spare de steder man kan, sørger man nemlig for, at man har råd til de ting, man rigtig gerne vil bruge penge på. RC-biler kan gå hen og koste en del penge, alt efter hvad man går op i, og derfor er det godt at have lidt ekstra råderum. 

Ekstraudgifter gør forskellen
Når man gerne vil have råd til de sjove ting i hverdagen, som for eksempel en af de mest populære RC-biler, så kræver det, at man sørger for at spare andre steder. De steder du vælger at spare penge, vil jo for de fleste være forskelligt, men noget der i hvert fald på lang sigt kan betale sig at tænke over, er ens ekstraudgifter, som for eksempel frisør. 

Frisøren er noget vi alle skal til en gang imellem, og derfor er det smart at finde de billigste frisører, så man kan spare så meget som muligt på den post. Er du studerende, skal du også huske at udnytte dette, mange steder kan du nemlig få studierabat. Studierabat er faktisk ikke en lille størrelse, for flere steder kan du få helt op til 25% rabat. 

Spar gennem fradrag 
Noget mange mennesker glemmer, og som hvert år koster dem mange penge, er fradrag. Fradrag kan nemlig give dig rigtig mange penge tilbage i skat, og for mange mennesker er dette ikke en lille størrelse. 

Kører du langt mellem dit hjem og dit job, kan du for eksempel få kørselsfradrag, og dette kan løbe op i flere tusinde kroner, som du ellers går glip af. Det er nemlig dit ansvar at indberette det. Det kan derfor være en god ide at rette din forskudsopgørelse, så du er helt sikke på at få endnu flere penge mellem hænderne hver måned. 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce