{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Kørsel på BMX bane
 • #1   9. apr Siger jo lidt sig selv ??

 • #2   9. apr Er selv tilknyttet en bmx klub hvor vi gerne må køre med fjernstyrede biler på banen da vi ved hvordan skal køre uden at ødelægge banen. Det er vildt at se hvor meget folk udefra kan ødelægge når de køre der for de er fuldstændig ligeglade.

  Et par tips til folk der tager sin bil med på en bmx bane er at lade være med at lave donuts/drifte og lad være ned at grave huller med hjulene. Det er direkte hærværk på en i forvejen helt vildt dyr bane smiley


 • #3   9. apr Svineri....
  Det er vel bare at benytte en af de mange RC baner der er rundt om i landet.

  //Dan


 • #5   10. apr Det første man skal gøre er da at tage kontakt til den bane man gerne vil køre på og høre om der er mulighed for man må kommer forbi med en RC når de har træning og således få vejledning om hvordan man bruger banen UDEN at ødelægge den.

  Ellers må man jo finde en RC bane eller en grusgrav hvor man kan boltre sig. Man skal naturligvis også lige tage kontakt til ejeren af grusgraven og høre om det er okay man ræser rundt med en RC i den.

  For mange år siden var nogle kammerater og jeg på besøg ved en super fed og ny bygget BMX bane efter aftale med chefen for BMX klubben der havde banen og de mødte også op og vi havde en ret fed dag alle sammen og vi var velkommen igen.

  Jeg fik nogle fede billeder den gang, de er så desværre blevet væk siden hen.
  Men vi havde en rigtig fed dag uden at ødelægge noget som helst.


Kommentér på:
Kørsel på BMX bane

x