{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.909 visninger | Oprettet:

Begynder el-bil offroad råd søges. {{forumTopicSubject}}

Hejsa.

Jeg helt ny inden for RC, og synes der er utroligt mange muligheder for ikke at nævne om steder at købe osv.

Her er sådan de ting jeg har kigget på.

Offroad.
El bil. 40km/t ca.
budget 2000kr.

Skal helst være en der kan køres med og ikke skal indstilles for meget på, da igen jeg er total nybegynder og det er bare at kører for sjov det handler om.

Har selv kigget på de her 2 biler, men er åben bare andre bedre bud, mit favorit fandt jeg ud af desværre ikke er til begyndere :S øv bøv

http://www.morfars.dk/rc/rocket-buggy-p-4556.html

http://www.morfars.dk/rc/rocket-buggy-brushless-p-5212.html

ellers ved jeg ikke så meget, kan forstå Brushless motor er bedre samt man kan købe større batterier, så man kan kører længere.

Mange tak.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Begynder el-bil offroad råd søges.
  • #1   30. jul 2011 Vil mene du skal have fat i en Slash smiley skulle være en kanon bil til hygge- og for sjov kørsel.

    Dog er prisen en anelse højere end de 2000 du satte som budget.

    http://www.morfars.dk/rc/slash-24ghz-p-3934.html


  • #2   30. jul 2011 En traxxas rustler eller stampede fås for 1600-1700 kr og der er alt med pånær 8xAA batterier:
    http://www.trisdan.dk/rustler_2wd_1_10_rtr__xl5-p-2462.html
    Det er ikke brushless men det kan man jo altid smide i den senere hvis behovet skulle opstå.
    Den kan jo også køre i vådt vejr da den er vandtæt (-agtig).


  • #3   30. jul 2011 Find dig en brugt Associated B4 eller B4.1

    Der kan sagtens findes en fin og i 100% orden brugt buggy til 1000-1500kr og så brug resten på batteri + evt lader


  • #5   30. jul 2011 Hej. min søn og kone køre med en strada x8 det er en kanon bil men mange muligheder min søn køre med den standart og der går den ca 45 med det batteri der er med og på 7,4 lipo går den ca 55 i konens er der smidt en lost 7500kv sæt i og den går langt over de 100 og bilerne kan holde til det så her er du kørende for 800kr så har du lidt til evt lipo batterier og lader (du må max køre med 7,4v lipo på den som standart)

    http://www.dantech-hobby.dk/strada_xb_1_10_rtr_electric_buggy-p-1934.html


  • #6   30. jul 2011 Der er godt nok sket meget siden man var barn hehe, 100km/t og 80km/t på batterier, så kan de biler da vel ikke engang kører i 5min ?

    Der er mange gode bud må jeg sige, mange tak vil lige se om jeg kan bestemme mig.

    Henrik P. Det er faktisk ret lækkert, starte med noget billigere og kan man bygge videre på det.

    Er dog også ret imponeret af de der biler fra den tristan side hvor der er værktøj med osv. http://www.trisdan.dk/rustler_2wd_1_10_rtr__xl5-p-2462.html

    Det er simplehen så forvirrene når man er helt nyt til noget, det bliver meget hurtigt lidt uoverskeligt.


  • #7   30. jul 2011 Ja det er også sjovt selv at lave lidt på det
    standar køre den 15-20 min på en opladning

    Du må gerne komme forbi og prøve en (jeg er pt på ferie men er hjemme igen mandag D.7)


  • #8   31. jul 2011 Måske et lidt dumt spørgsmål her.

    Men er det bedst at finde sig en el bil med de normale batterier eller de der lipo. Kan forstå at de ud over at give mere power, også oplader hurtigere og giver mere kørertid. men de lyder også til at være rimelig farlige, kan gå ild i dem hvis de bliver opladet for meget eller hvis man kører galt med bilen og der går hul på dem :S

    Tager det stadig 10 timer for at lade batterier op nu om dage, har slet ikke lige tænkt over det. Men ikke meget ved hvis man kun kan kører 1 gang om dagen.

    Vh Rene


  • #10   31. jul 2011 Tror det ville være bedst til dig med en af de Traxxas biler har haft en bil som var samme mærke som den Strada XB, den kørte okay men var bare ikke særlig holdbar. Har en Traxxas E-revo nu, den har jeg aldrig brækket noget på andet end nogle tandhjul, men der sidder også en rimelig vild motor i den.
    og uanset hvad for en bil synes jeg at du skal købe LiPo batterier til den, de giver meget mere power og man kan køre længere tid på dem. De er ikke så farlige hvis man bare sætter sig ind i hvordan de skal lades og sådan noget.


  • #11   31. jul 2011 Henrik p Langt over de 100 er sku lidt urealistisk.. smiley
    Rene køb dig en Traxxas.. så går du ikke den forkerte vej :)!


  • #12   31. jul 2011 Magnus du får lige et video klip når jeg kommer hjem smiley

  • #13   31. jul 2011 Vil give de andre ret i at en traxxas ville være et godt bud til dig, selv køre jeg med en rustler vxl (kan varmt anbefales) pris billig bil der køre puha stærkt out of the box, (en 50 stykker med det batteri der følger med..)

    Senere når du finder ud af at du vil have mere power, ja så smider du bare en LiPo i dyret og har noget mere og lege med (100km/t med en anden gearing) samt lang køre tid vil skyde på at min køre omkring de 35min på 1 LiPo (11.1v 25c 5000 mAh)


  • #14   31. jul 2011 Okay ja er godt nok stadig lidt lost.. Alså alle sammen gode bud der er bare for mange muligheder når man er ny og ikke forstår fordelene osv :S

    Den skal jo bare helst være en bil der har muligheder for at få reserve dele til og som kan opgrades. Tager de normale batterier ikke meget længere tid at oplade ?.

    Kan i anbefale en god side at købe fra så ?.

    Gad gode have sådan et design her http://www.trisdan.dk/bandit_2wd_1_10_rtr__xl_5_esc-p-2458.html med lipo batterier. Men det design det er måske ringere og dårligere at kører med end f.eks http://www.trisdan.dk/rustler_2wd_1_10_rtr__xl5-p-2462.html

    Det er bare vigtigt det er noget hvor der er en god side man kan købe reserve dele til.

    Det ville være rart hvis man kunne begrænse topfarten med lipo batterier. Ville næsten hellere have mere kører tid end 100km/t men sådan virker det måske ikke.

    Har stort set kun brugt hele weekenden på at kigge på biler og læse for at prøve at lærer lidt om det, synes stadig jeg er lige forvirret.

    Hvordan kom i ind i det her ?. Synes selv bare det med batterier og oplader er svært. kan alle bilerne bare kører på et bedre batterier,

    Men takker for alle råddene, der er ihvertfald mange gode biler. ved bare ikke lige hvorfor jeg hælder mest til den der tynde buggy design. Den ser godt nok også lidt mere skrøbelig ud hmm.


  • #15   31. jul 2011 :O) du er stadig velkommen til at komme forbi når jeg kommer hjem igen så kan du se dem live og prøve at køre lidt med dem så er det nok nemmer at vælge :O)



  • #16   31. jul 2011 Trisdan har også banditen i vxl modellen smiley http://www.trisdan.dk/bandit_vxl_2_4ghz-p-3917.html smiley

    Kan godt være at den ser lidt skrøbelig ud, men traxxas er bygget til at blive kørt med, altså noget som der holder... Heh min bror med hans rustler vxl kørte galt igår med små 80-90 (pænt mange kolbøtter hen over asfalten.) og det eneste den fejlet efter det, var en meget ridset body ;p så ja de kan holde til en del..

    Ang hvor nemme de er at skaffe dele til. Både trisdan og holte-modelhobby.dk har alt i reservedele til traxxas smiley trisdan har også et på opgraderings dele...

    "Det ville være rart hvis man kunne begrænse topfarten med lipo batterier. Ville næsten hellere have mere kører tid end 100km/t men sådan virker det måske ikke."

    På deres vxl modeller (ved ikke om det er det samme på ikke vxl modelen) der kan man sætte den til at køre i begynder mode hvor den kun bruger 50% af dens styrke.. Hvilket jo også giver længere køre tid smiley heh meen det skal du nok vokse fra ;D


  • #17   31. jul 2011 Jeg kan også varmt anbefale Traxxas, har selv haft en slash, som jeg har kørt utroligt mange timer med, også over rigtigt store hop, og trillet meget rundt. Og det med et 8,5T Ezrun brushless sæt, som gør bilen ret kvik. Aldrig har jeg ødelagt noget som helst på den.

  • #18   1. aug 2011 Henrik P. Vælger mig nok en bil her i morgen, men mange tak for tilbuddet igen igen.

    Tror jeg vælger mig http://www.trisdan.dk/rustler_vxl_2_4ghz-p-3916.html

    Men hvad med oplader, ved godt der er oplader med, men er det ikke sådan en mega ringe en som tager en halv dag for at oplade?.

    Så vidt jeg kan finde er det et 8.4 volt batteri der sidder deri. Kan jeg bruge sådan en lader her ?
    http://www.trisdan.dk/lynlader_220v_5a-p-2900.html

    Er den hurtigere? og kan jeg finde ud af at bruge den som nybegynder :S Synes bare det er træls at købe nyt legetøj og skal bruge måske 8 timer på opladning for at kører i 10 min.


  • #19   1. aug 2011 Hmm, mangler hvis lidt sorry.

    Der skulle stå, batteriet skulle være et:
    traxxas 8,4 Volt 3000 mAh

    http://www.holte-modelhobby.dk/shop/product_info.php?cPath=3_24_60&products_id=19007

    Har prøvet at søge, kan bare ikke finde noget om oplade tid med den lader der følger med. eller hvad for en man ellers skal have.

    Vh Rene


  • #20   1. aug 2011 Har ikke lige prøvet den lader som fulgte med... Men vil da tro at den nok tager en hmm 3 timer om at lade et bat op...

    Ang den lyn lader du linker til, ja den kan godt lade det bat der følger med.. Og ved 4 Amp ladning (max som det batteri der følger med kan tåle) tager det nok en times tid at lade den op...

    Når det så er sagt, så syndes jeg at du skulle vælge og købe en lader som også kan lade LiPo's hvis du engang nede af vejen skulle vælge at skifte over..

    Har selv den her http://www.modelsport.co.uk/fusion-lx60b-elysium-pro-intelligent-balance-charger/rc-car-products/30776


  • #21   1. aug 2011 Nå ja, det er en god ide. Kan den der så lade det batteri op som følger med men også alle de der lipo ? Så må jeg da have mig sådan en med.

    Er det en svær lader at bruge ?. Den ser noget teknisk ud hehe.

    Mange tak.


  • #22   1. aug 2011 Køb den der hedder charger5ac på morfars. god lad til pengene smiley

  • #23   1. aug 2011 Den kan lade alt hvad du skulle få brug for inde for rc smiley

    Den er faktisk utrolig nem at gå til. Det kræver lige at man kigger i dens lille flyer i 4-5min også er den ellers sat op og klar til at bruge,. (skal kun gøres engang da den husker batteri settings, for hver batteri type)

    Hvis du køber en og skulle for probs med at sætte den op, så skriver du bare, så skal jeg nok guide dig ^^


Kommentér på:
Begynder el-bil offroad råd søges.

Annonce