{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.032 visninger | Oprettet:

Klub og bane {{forumTopicSubject}}

Hejsa så sker der snart noget vi er nogle stykker i jylland syd der vil se om vi kan starte en Dragrace klub samt en bane op, indtil videre er der lidt gang i forhandlinger om at der skal oprettes en bane i Bramming den bliver så stor at også 1/5 LS biler kan køre der på det kræver så lige 80 meter og vi regner så med 40meter stop så det er 120 meter bane men det ser ud til at det kan lade sig gøre vi skal bare lige have sneen væk i området, så skal vi finde ud hvilket underlag der skal være vi regner med cirka 20 meter start hvor der skal ligge special asfalt og så resten kan muigvis ligges i beton eller stenmel sammenpresset, dog vil jeg prøve at kontakt de nuværende RC Dragrace unioner i andre lande for at høre hvad de har af underlag og erfaringer med de forskellige typer


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Klub og bane
  • #1   27. feb 2010 yes sir........lad os håbe det kan gøres.......men før vi gør noget, skulle vi måske overveje at danne en forening og klub.
    Derved er der mulighed for at få tilskud og hjælp fra kommunen. Det drejer sig måske ikke om så meget, men "sølle 5000" er jo også en god starthjælp.

    Måske der burde laves lidt "reklame", for dragracing her på RCG.


  • #2   27. feb 2010 Bo ja det ville være rigtig godt for jo flere unge der er med jo mere tilskud reklame er du god til det så må du gerne stå for den del

  • #3   6. mar 2010 Så er vi foreløbigt oppe på 4 der vil være med til at lave en bane og en klub

    Bo O Vestjylland
    Lars Vetjylland ligger gerne pladsen til
    Knud Er villig til at give en hånd med bor i nærheden af 6000 Kolding
    Preben er villig til at give en hånd med bor i nærheden af 6630 Rødding


  • #4   6. apr 2010 æv æv æv
    Der hvor vi havde en mulighed for at kunne jord til en bane, er gået i vasken. Lars P har jo som sagt en off-road bane, på en del af hans Far's jord, som vi havde snakket om, kunne udvides, til en drag-bane også.
    Men men men
    Jorden er desværre i brug og noget er vist lejet ud, eller ligger brak, så vi skal ud og finde et andet sted til den. Men det skulle ikke være så svært, da det jo ikke kræver så meget.
    Så jeg vil da opfordre alle jer, der har interresse, til at lede efter noget.

    mvh
    Bo O


Kommentér på:
Klub og bane

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce