{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
179 visninger | Oprettet:

Bigblock
Bigblock
Online Tilmeldt:
20. mar 2019
Følger: 11 Emner: 1 Svar: 9

Nybegynder spørgsmål {{forumTopicSubject}}

Hej alle sammen. Jeg er interesseret i at komme i gang med at køre med noget RC bil men det er svært at finde ud af hvad der er godt at købe.

Jeg har kigget meget på de her traxxas bandit vxl tsm (de dyre af dem) og lidt lignende traxxas modeller.
Det er vigtigt for mig det er noget man kan købe en masse dele til så den kan optimeres eller evt laves lidt om. Også skal det være til kørsel på lidt af hvert, men det skal helst ikke være en af de helt store modeller.
Er der andre mærker jeg bør kigge på når jeg alligevel kigger på traxxas?

God weekend smiley


Kommentarer på:  Nybegynder spørgsmål
 • #1   1. aug jeg elsker traxxas...
  legetøj til overpris, men også virkelig robuste og hurtige biler!
  personligt synes jeg traxxas er det billigste mærke for at være godt kørende. du kan finde en brugt slash 4x4 vxl med alt til for 1500kr og den kører bare!
  så traxxas er et go herfra. har selv en bandit vxl med tsm. kører fint. vil dog anbefale slash til dig smiley evt 2wd


 • Bigblock
  Bigblock Online Tilmeldt:
  mar 2019

  Følger: 11 Emner: 1 Svar: 9
  #2   1. aug Tak for svar :)Hvad er der godt ved Slash modellen, er det den som har flest muligheder for at bygge om osv?

 • #3   1. aug altså slash kan være alt fra en drift bil, drag, off road, short course, jump og rigtig mange andre ting. du kan få et lcg kit som gør den lav, den kan være høj. du kan endda lave den om til onroad, buggy, truck og meget mere. den er desuden robust og billig i dele!

 • Bigblock
  Bigblock Online Tilmeldt:
  mar 2019

  Følger: 11 Emner: 1 Svar: 9
  #4   1. aug Mega fedt! 2wd modellen er det til hvis man vil drifte? Eller er der andre fordele i det?

 • #5   1. aug der er altid fordele og ulemper. slash er ikke en god drift bil. men den kan bruges og sikkert smides pænt sidelæns -det kan min ihvertfald.
  jeg synes bare at 2wd er bedre til drag hvis man ombygger den. den er desuden billig i alt. 4wd er meget mere stabil, let at køre, hurtig acceleration og måske bedre all around. men det er meget en smagssag. Der er næsten 3x vedligeholdelse på 4x4, men det er det værd! har selv begge.
  start med en 2wd hvis du spørger mig. så lærer du også bilen at kende meget mere! det er svært i starten grundet oversteer. men det lærer du med tiden!


 • #6   1. aug Tilslutter mig TraxxasNation, eller køb en Rustler. Den og Slash ligner meget hinanden. Du kan ofte finde en brugt Slash eller Rustler på DBA eller herinde. Der var en Rustler 2wd brushless (ikke original motor) på DBA til omkring 1500 en var jeg tæt på at købe (endte med en Monster Jam 2wd i stedet) måske er den der stadig

 • Bigblock
  Bigblock Online Tilmeldt:
  mar 2019

  Følger: 11 Emner: 1 Svar: 9
  #7   1. aug #5 Hvad består den vedligeholdelse af på sådan en Slash 4wd mod en 2wd? Jeg tænker bare at jeg ikke er så interesseret i drift - nok nærmere interesseret i at køre sådan som du beskriver en 4x4 gør smiley

 • Bigblock
  Bigblock Online Tilmeldt:
  mar 2019

  Følger: 11 Emner: 1 Svar: 9
  #8   1. aug #6 har rustler lige så mange muligheder for ombygninger som en Slash?

 • #9   1. aug en rustler har ikke nær så mange muligheder. og dog er der stadig en del.. rustler og bandit er ret ens.
  der er rengøring og service i fx diff mm, der sidder sten i kardan som kan skære den over tid. i en 2wd er der kun 1 diff og et meget simpelt system og rengøring. 4x4 har også en mere kompliceret slipper clutch og svær adgang til det


 • #10   i går kl. 14:22 4x4 slår en 2wd i de fleste situationer og er meget nemmere at køre. Men en 2wd er mere udfordrende.

  Jeg har en 4x4 Slash og den er god på bane, hop og den slags. Men kører jeg bare rundt på en grus plads er den ikke nær så sjov, den er "for nem" at styre. Så er min 2wd sjovere for den skal man kæmpe med for at holde styr på. Men på bane kan 2wd slet ikke følge med.

  Men vedligeholdelse og reservedele er nemmere og billigere på 2wd simpelthen fordi den er meget simplere bygget. Det er en af årsagerne til jeg har 2wd, det holder drift omkostninger nede


 • #11   i går kl. 14:24 som #10 siger
  2wd er meget simpelt bygget


 • #12   i går kl. 23:25 Der er jo meget andet end Traxxas
  Losi, Tamiya, HPI, Vattera, Arma, Schumacher, Graupner og mange andre
  Alle god kvalitet


 • #13   i går kl. 23:35 det er ret umuligt at få de fleste mærker til traxxas brugtpris -det er ihvertfald min erfaring. man ser ikke meget Tamiya, losi mm brugt uden at det er deres high-end biler til høj pris.
  jeg har formået at få en traxxas bil(1/16 revo) op på 100kmt for 500kr. det vil jeg gerne se med losi Tamiya mm smiley
  derfor anbefaler jeg traxxas


 • Bigblock
  Bigblock Online Tilmeldt:
  mar 2019

  Følger: 11 Emner: 1 Svar: 9
  #14   i går kl. 23:47 Jeg er også kommet i tanke om et andet spørgsmål. Vil Slash modellen være for lille til at kunne køre på græs? Eller skal man så op i noget større?

 • #15   i går kl. 23:51 det er min gamle slash i græs smiley
  (billed i næste besked)


 • #16   i går kl. 23:52 .

  profilbillede
 • #17   i går kl. 23:52 det her er rally udgaven. den har en low center of gravity chassis som er meget lavt. en høj center of gravity er meget bedre til græs.

 • Bigblock
  Bigblock Online Tilmeldt:
  mar 2019

  Følger: 11 Emner: 1 Svar: 9
  #18   i dag kl. 00:24 Tak for hjælpen smiley har du eller i nogen gode links hvor i køber RC biler og dele på i udlandet eller Danmark?

 • #19   i dag kl. 00:30 jeg køber for det meste brugt. det kan ikke betale sig at købe nyt i dk. jeg kan desuden godt lide at give dem et nyt liv. jeg køber for det meste på dba, her på siden og fb Marketplace

 • #20   1 time siden En anden fordel ved Traxxas er reservedelene, faktisk er det hovedårsagen til at jeg foretrækker Traxxas. Et eksempel:

  Ball-end på styrestangen (en metal stang med et plastik øje i hver ende) på min Arrma Vortekts (sammenlignelig med Traxxas Rustler 2wd VXL) brækkede da den stødte frontant ind i min Slash (Slash fik ingen skade). Arrma er reservelsmæssigt et af de bedre mærker, men alligevel kan man ikke købe et nyt plastik øje eller en ny komplet stang. I stedet må man købe et sæt med 20 dele til 110kr der indeholder 1 stk øje og 19 andre dele jeg ikke har brug for. Øjet er et weak point så det brækker sikkert igen.

  Heldigvis passer samme reservedel fra en Slash perfekt på Vorteks (de er endda kraftigere i 4mm stål i stedet for den originale Arrma 3mm), så jeg købte i stedet 2stk styrestænger komplet til 49kr. Knækker øjet igen kan jeg købe en pakke med 5 øjer for 35kr.

  Så med andre ord så koster er nyt øje 110kr for Arrma men kun 7kr for Traxxas.

  Så dette er hovedårsagen til at jeg foretrækker Traxxas, de er måske ikke de billigste at anskaffe men er billigere og nemme at reparere og mange opgraderings muligheder.


 • Bigblock
  Bigblock Online Tilmeldt:
  mar 2019

  Følger: 11 Emner: 1 Svar: 9
  #21   1 time siden Det lyder rigtigt godt tak. Det er også det som tiltalte mig ved traxxas, det virker meget overskueligt som nybegynder, når alle har dele til dem samt nettet er fyldt med guides osv med traxxas biler.

 • Bigblock
  Bigblock Online Tilmeldt:
  mar 2019

  Følger: 11 Emner: 1 Svar: 9
  #22   52 minutter siden Og forresten, er der en af jer to der kan svare mig på det her: hvis jeg køber en brugt Slash 2wd eller 4wd- kan jeg så opgradere den med dele så den kan alt en sprit ny Slash kan? Jeg tænker på alt det her tsm og tqi eller hvad det hedder smiley

 • #23   35 minutter siden du finder bare en brugt slash med tsm modtager i smiley
  personligt har jeg avc(et system fra et mærke der hedder spektrum) som er en del bedre, men også meget dyrere.


 • Bigblock
  Bigblock Online Tilmeldt:
  mar 2019

  Følger: 11 Emner: 1 Svar: 9
  #24   15 minutter siden Kan den tsm modtager købes efter og monteres, hvis den ikke har det? smiley
  Det AVC system du har, passer det på traxxas?


 • #25   13 minutter siden altså hvis du har en sender der hedder "tqi" så kan tsm tilkøbes. avc passer på alle biler hvis den har en "modtager" som passer dertil.

Kommentér på:
Nybegynder spørgsmål

x