{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
766 visninger | Oprettet:

Bashfest Danmark.? {{forumTopicSubject}}

Hey folkens.

Er der nogen der er med på og lav bashfest til næste år??
Starten på året så vil der være mulighed for og lav flere bashfest derefter HVIS det er noget som folk gider/synes vi skal køre igen.
En mulighed for folk der ik gider køre på bane og samles rundt om i dk og ha vores egen løbs weekender hvor "alle" biler kan være med.

Jeg er fra vest Jylland. Jeg vil gerne finde andre der kan se ideen i det. Men skal jeg ud og find en græs mark er det største problem er nok at jeg ik har bil eller kørekort.
Jeg kan sikkert find et stykke jord. MEN så er vi i vest Jylland.


Meld tilbage hvis det lyder som noget for jer.


Kommentarer på:  Bashfest Danmark.?
 • #1   1. okt 2019 Kunne det tænkes at du har en kammerat med en traktor? For SÅ begynder det at ligne noget. At lave bane med håndkraft er et utaknemmeligt foretagende (jeg taler af erfaring).

 • #2   1. okt 2019 Ja det gør jeg men pladsen skal findes. Jeg kender nogen stykker her ude på landet. Jeg skal lav aftale med bønderne om hvordan og hvornår osv..
  jeg har lavet dette opslag for og find ud af om hva der er af interrese og om folk vil duk op hvis de får chancen.
  Det vil være svært og få fundet 1. Bonde der vil låne os en mark. 2. Lave "bane" og der er ingen sikkerhed på hva underlag der er på marken til og start ud med. 3. Stille hele lortet op.
  Det blir stort arbejde bar og stablet det hele på bene.


 • #3   1. okt 2019 "Det blir stort arbejde bar og stablet det hele på bene."

  Det er nemlig rigtigt, der skal ildsjæle til. Jeg kan godt li' ideen, desværre bor jeg ikke i nærheden og er selv lidt transporthæmmet for tiden.


 • #4   1. okt 2019 Det gør det men det vil os være det værd hvis nu det noget vi kan begynd køre og andre hopper med på vognen. Måske folk pluslig begynder og samles lidt ala bane kørerne. Men bar "bashing" rundt i dk.

 • #5   1. okt 2019 Det jeg vil forslå er, at dem som er interesseret i at deltage og som har en grusgrav i nærheden hvor de bor, at de prøver at tage kontakt til ejerne og høre om de ville være så flink at give lov til at der må køres i deres grusgrav.
  Selvfølgelig med lovning om at der hverken vil blive svinet eller øvet skade på evt. materiel og bygninger/konstruktioner.
  Grusgrave er perfekte til bashing.

  Jeg kan huske at for en del år siden nu, der lavede nogle stykker og jeg en ligende aftale med en ejer af en grusgrav og vi havde en fed dag med masser af kørsel og grill hygge.

  Vi var også heldige ved en anden lejlighed at vi fik lov at bruge en BMX bane.

  I kan jo se om i kan bruge mine forslag til noget, knæk og bræk med projektet.


 • #6   2. okt 2019 Kunne være super sjovt med sådant et arrangement.
  Men en jord eller græsmark bliver kedelig på få minutter.
  Man bygger jo ikke bare lige en interessant bane med hop og sving.

  Grusgrav, BMX bane, etableret 1/8 eller 1/5 bane til låns, eller en grusgrav som foreslået.


 • #7   2. okt 2019 Lyder som en god ide

 • #8   2. okt 2019 Kan klart anbefale at man høre lokale BMX/Motorcross baner om de ville give lov til at man låner deres bane for en dag.

  Det var ihvertfald super fedt da mine venner og jeg fik lov at bruge en i sin tid.
  De store hop på BMX banen var super fede og hold kæft man kunne få noget tid i luften til tricks.

  Alt efter hvilken skala der vil blive tale om kan det være at man skal op i motorcross banen hvis vi snakker LS biler.
  Til 1/10 og 1/8 biler er en god BMX bane perfekt.


 • #9   2. okt 2019 Det vil helt sikkert være en god løsning og vil også bliv undersøgt om der er mulighed for det. Men lad os nu se hva der sker.
  Som tideligre skrevet er det et stort arbejde og få det hele stablet på benene.
  Vi må se om der er nok med på ideen så det os kan betale sig. Jeg håber der er flere der skriver i fremtiden og gir deres meninger.
  Om de har lyst eller ik lyst så jeg kan få en ide om det bar skal sættes i gang eller luk det ned.
  Jeg har snakket med bane gutter og det her er ikke et forsøg på og stjæle jeres køre og andre folk som kunne ha lyst til prøv at køre bane. Go for it. Det sikkert sjovt hvis det er ens egen still.
  Det er et forsøg på og ha det sjovt. med deres biler som de vil og ingen regler for bilerne og alle størrelser. Kommer der crawlere? Fedt. Kom lad os find noget i kan lege oven på.

  Forståelsen skulle gerne være at jo flere jo bedre og at det her er fordi vi skal hygge os smiley


 • #10   4. okt 2019 Vi kan tage kontakt til rødderne fra bashfest i england og få nogle gode råd med på vejen. Deres arrangement bliver større for hvert år. De forkuserer rent på 1:5 maskiner men det syntes jeg ikke der er nogen grund til hvis bare der er seperate områder for store og lidt mindre modeller at slå sig løs på. Jeg bor i KBH så det er begrænset hvad gavn jeg kan være hvis det bliver i Jylland. Jeg taler Jysk da jeg er derfra oprindeligt. Så måske jeg kan fungere som tolk og moralsk støtte.

  MHT bane skal det lige siges at cross klubben i KBH er særdeles positivt stemt overfor RC folket. VI må bruge deres træningsbane for 50kr pr hele dag. Onsdag og Fredag da de ikke træner de dage. Måske hvis vi kommer flere og medbringer godter så må vi leje os ind på det store anlæg? Det ville være spas at køre på!

  Tilføjelse: Englænderne gør jo det at de laver det til et weekend arrangement og det ser ud til at fungere godt.


 • #11   4. okt 2019 Jeg synes rigtig godt om ideen. Kommer selv fra Vestjylland. Har spurgt min lokale ATV klub om det var i orden at benytte deres bane til den 1/5 bil jeg havde på daværende tidspunkt. De opfordrede mig til at tage flere Rc folk med og benytte banen, da de var en nystartet forening, der gerne ville ha bredt kendskabet til deres faciliteter og så det som en gevinst at kunne dele det med Rc folket. Det er jordbaner, men 1:8 og større kan sagtens begå sig.

 • #12   4. okt 2019 Lyder spændene. Hvor er det hen af ligger det?

 • Tim E
  Tim E Tilmeldt:
  nov 2014

  Følger: 7 Følgere: 4 Svar: 9
  #13   4. okt 2019 Det lyder som en god idé. Jeg har kørt både 1/10 tæppe bane 1/6 og 1/8 ler bane og jeg syntes at problemet er at morskaben forsvinder lidt når man fokuserer for meget på at skære tiende dele af sekunder af omgangstiderne. Hvis man skal lave noget mere frit bør man passe på med at gøre det for omstændigt, så det er perfekt hvis hver især kan komme med de biltyper som man synes er spændende.

 • #14   4. okt 2019 Hej jeg er fra bornholm af og har selv gået med tanken om og at lave noget linene er vild med iden også fordi vi har nogle fede grusgrave og nogle gode Steenbrud hvor der er til de forskellige biler både store små og crawler og der er plads det alle der er også en crossbane som nok kan lånes så Ja jeg går selv med iden men som sagt er det et stor arbejde men kunne være super fedt og super hyggeligt hilsen fra bornholm

 • #15   4. okt 2019 Synes idéen er super fed:). Tror ikke man skal gøre en masse ud af at lave baner rundt om i landet (til bashing).
  Ved bare ikke lige, hvor villige diverse bmx baner og grusgrave er til at dele med rc biler. Men det er jo bare at spørge ad;)


 • #16   4. okt 2019 Jeg vil da lige i den anledning nævne at der ligger en tilsyneladende forladt men frit tilgængelig bmx bane i Gladsaxe: https://maps.app.goo.gl/gFrAJqLKwHK2UAfv7

  Passede fint med 1/10 og kostede kun en bøjet skrue...


  profilbillede
 • #17   5. okt 2019 Jeg vil lige slå et ekstra slag for at gøre det til enten et weekend arrangement eller over to dage i det mindste. For os der kommer fra forposten til Sverige har 4-5 timer hver vej. Hvis kun det var en enkelt dag ville min entusiasme kunne ligge på et noget mindre sted med udsigten til 10 timers offentlig transport på en enkelt dag.

 • #18   5. okt 2019 Jeg regner også med at det kan bliv en hel weekend for ellers er det lidt meget arbejde for en dag.

 • #19   11. okt 2019 Jeg har for en del år siden da jeg kørte LG haft lånt et par grusgrave, hvor der har været aftalt med ejeren hvilke bunker og bakker der måtte køres i.
  Jeg har også en enkelt gang kørt med nitro i en indføres hal til cross i Breum.


 • Jesper N
  Jesper N Tilmeldt:
  okt 2019

  Følger: 1 Svar: 3
  #20   20. okt 2019 Jeg er klar, hvis det bliver en weekend..
  fantastisk. Savner lidt fælles bashing smiley


Kommentér på:
Bashfest Danmark.?

x