{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
999 visninger | Oprettet:

Træning for nybegynder RC bil {{forumTopicSubject}}

Hvis man bor i Hadsten området og gerne vil træne sammen med ligestillede (begyndere) hvor skal man så tage hen. Jeg har prøvet i klub men man bliver overvældet af de biler og det udstyr der bliver lagt for dagen, jeg gør! Jeg har en begynder bil (2000,-) og vil egentligt gerne have noget træning og måske lidt race.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Træning for nybegynder RC bil
  • #1   17. sep 2013 Det er da ligegyldigt om deres grej er dyrer og bedre, og de kører 10 gange hurtigere end dig....
    sådan har de selv haft det i starten.
    det er bare at tage derned i klubben og køre. Du bliver kun bedre og bedre for hver gang der går. Plus så kan du få lækre tips og tricks så du ikke skal bruge tid og energi på at finde frem til det. smiley


  • #2   17. sep 2013 Vi har da en klub i Hadsten, prøv at søg på hmr i grupper her på siden... Vi kører tirsdage aften fra ca kl 19
    Claus


  • #3   17. sep 2013 Går lidt udfra vi snakker touring car nu hvor sæsonen for off-road er ved at være færdig.

    Går også udfra du har prøvet i Hadsten-klubben (HMR) hvor det er rigtig at der ikke er andre sådan rigtige nybegyndere, og specielt ikke her i løbet af sommeren hvor det "kun" har været de mest hardcore der har kørt touring car jævnligt (vi andre har kørt off road udendørs). HMR har en gruppe her på RCG hvis du vil vide mere.

    I Randers-klubben, som kører touring car hver Søndag i vintersæsonen, plejer der hver år at komme lidt nye der starter med Sniper og lign, så måske det er lettere at falde ind her som total nybegynder. http://www.randers-rc-racing.dk/cms/home.php

    I Århus (på Strandskolen i Risskov) som plejer at køre om Lørdagen plejer der også både at være konkurrence-kører og nybegyndere. Hvis man ikke er på Facebook er det dog lidt svært at finde ud af hvad der sker i klubben.
    https://www.facebook.com/AarhusRCRacing

    Hvis det er off road du ønsker at køre, så er det nok ved at være noget begrænset hvad der sker på denne side af vinteren omend der kan være et par enkelte gode dage tilbage i Skanderborg, Viborg, Hobro.


  • #4   17. sep 2013 Det er vigtigt at du finder et sted, hvor de tager godt i mod dig. Da der er nogle klubber du ikke bliver taget godt imod, når du er nybegynder og/eller har en billig bil. Det ville være trist hvis det skulle være grunden til du, så ikke ville kører mere. Evt kan du jo træne lidt hjemme fra, dvs. hvis der er en skole eller andet med sted noget godt fladt asfalt. Husk at bruge nogle kegler du kan kører omkring. Det kan så være hvad du har ved hånden, lego klodser, papkrus osv. Bare husk at det helst ikke skal være alt for hårdt at kører ind i og hvis det er for let, blæser det let væk. Og tillykke med bilen, håber du får mange gode timer.

  • #5   17. sep 2013 Kører selv i HMR og vil umiddelbart påstå vi er nogle ret flinke gutter smiley

    Kig forbi, også selvom du kalder din bil for en "begynder bil". De fleste starter op med grej der er til at betale sig fra, og det vil der overhovedet ikke blive set skævt til.

    Vi plejer iøvrigt også at være gode til at hjælpe hinanden både med setup af vores eksisterende grej men også med anskaffelse af nyt eller bedre.

    Hang til kaffe og kage en klar fordel smiley


  • #7   17. sep 2013 Hej Johnny,

    Jeg kan godt følge dig i at du bliver overvældet over det udstyr det bliver lagt for dagen, men da du var ude og køre med os for knap 2 uger siden, var der næsten kun folk der skal deltage i åbningsløbet under DRCMU tilstede, så det er selvfølgelig klart at det er pro-udstyr der står fremme.

    Jeg håber at du vil komme og kører med os igen på søndag, du er i hvert fald meget velkommen i klubben.

    VH Kim Glad/ Randers RC Racing


Kommentér på:
Træning for nybegynder RC bil

Annonce