{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Truck Axial SCX10 II UMG 6X6 [Tidl. RC-enhed] 2019

836 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen rc-enhed er oprettet og stemt ind. Opret din egen rc-enhed

Truck Axial SCX10 II UMG 6X6

Årgang:
2019
Drivkraft:
Motor: kul motor Axial 35 T
ESC: Dynamite AE-5L 3s vandtæt og med drag brake
Servo: Spektrum S605 er vandtæt og har metalgear (virker meget sløv)
Radio: Spektrum STX2 (2 kanaler)
Pinion Gear: 14T
Spur Gear: 56T
Gear Pitch: 32P
Final Drive Ratio: 42:1
Topfart
Har ingen betydning, men er sikker på den Crawler hurtigere end den kan gå
Størrelse
1/10
Længde: 584.2mm
Bredde 230mm
Højde: 245mm
Akselafstand front – midt: 300mm
Akselafstand midt – bagerste: 139mm
Vægt
Vægten på sådan en er ca.2.5kg uden mudder og med fuld batteri
Ekstraudstyr
Der kommer en 1080 ESC på, Så bliver servo udskiftet med en 23kg Savox SW-1210SG. Der kommer Alufælge og Hyrexdæk på, venter bare på fælgene kommer hjem. Så bliver de 4 bagerste dæmpere skiftet ud med HPI Venture dæmpere, synes de fungere super godt til crawl, og så de ikke alt for dyre. Radio bliver udskiftet med et GT5 6 ch sæt i stedet for. Så kommer der en buet styrestang for at give lidt mere styreudslag.
Regner også med der kommer et spil på og måske lidt geil også, kan jo ikke lade være.
Bemærkninger
18-10-2019
Så kom der lidt opgraderinger på min 6x6 (bilelde 024-033 viser de nye dele der er kommet i frem til nu) - har fået HPI Venture dæmpere på de to sæt i bag - Hobbywing QuicRun 1080 Waterproof Brushed 80A ESC - Savöx SW-1210SG Waterproof Servo - Castle Creations BEC 10A Peak - Fastrax - 6-Eger - HD - Alu Beadlock Fælge - Hyrax (kopi) dæk - Har fået monteret lys i lygterne foran, og ændret kabelføring til lys bag i. Flysky GT5 6CH sender og modtager.
Det er min første 6X6, har ventet længe på den, og jeg synes umiddelbart det har været ventetiden værd. Der medfølger diverse dele og lidt værktøj samt hæfte med detalier om opbygning mm.
En fed detalje er at body er skruet på med vippebeslag bag på, så det er dejlig leg at komme til bilen, og så har de tænkt over rene overflader uden huller til bodyklips, der er dig et lille minud ved det, man skal montere bodyklipsen ude foran mellem bumper og dæk, så der er ikke meget plads til det. Men ellers godt tænkt, så skal jeg prøve at finde på noget, så body ikke vipper hel bagover, når jeg åbner for den, den fylder sgu godt når den er slået hel ud :)
Glæder mig til at komme ud i skov, grusgrav og andet tærræn med den, og se hvad den kan. Umiddelbare virker den til at være godt bygget. Og jeg er sikker på, den nok skal give mig mange gode timer ude i den friske luft.
Kommentér på:
Truck Axial SCX10 II UMG 6X6
Annonce