{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Munkebjerg nu på Søndag
  • #1   4. okt 2018 Jeg kommer

  • #3   5. okt 2018 God tur kommer måske den 13. hvis vejret osv. vil smiley

    Lige nu snubler turene over hinanden, de annonceret på kryds og tværs i forskellige grupper her og forskellige grupper på Facebook. Det er fint med aktivitet men umuligt at få et overblik. Der burde være en skarp koordinator der kunne samle det hele i en kalender eller noget. Det er sjovere være 15 hver 3. uge end 2 hver uge hvis i forstår.
    Måske vi skulle nedlægge enten Crawel Midt jylland med 19 medlemmer eller Nord- & midtjysk Rc trail, trial og crawler RC hygge med 39 medlemmer her.
    På Facebook har vi så Jysk RC Crawler og Trial klub samt Nord- & Midt Jysk Rc trail, trial og crawler RC crawler hygge. Det er 4 steder + at ture også nogle gange bliver blot annonceret i det åbne forum.


  • #4   5. okt 2018 Det er rigtigt det du skriver. Det vil være nemt at der var en træf kalender på Rcg. Men det er få som ligger op der. De fleste er på Facebook. Og der er det et stort problem at de slår det op flere gange og i forskellige grupper. Så en træf side her og der. Og så at folk holder det til der. Vil være kanon

  • #5   5. okt 2018 Problemer er blot at RCG har en begrænset funktiomalitet, nogen er skræmt af facebook og andre af RCG. Forstår godt dem begge på en måde.
    Men uanset hvordan det hænger sammen for folk så har facebook bukserne på her.
    I den friskole min søn går på foregår alt planlægning og kommunikation, kalender, tilmeldingerne osv. gennem FB, det er et krav og must for forældre at være klar på det.
    Fordi man skal kommunikere og deltage i en lukket gruppe behøver man jo ikke deltage i deling af familie billeder og andet. Man kan have en lukket profil med et billede af en Påske hare.

    Uanset skal et fællesskab have et såkaldt talerør, har man 4 eller flere af dem kommer budskabet kun ud til 1/4.


  • #6   5. okt 2018 Ved at der er mange som bare ikke vil på FB. Bare fordi de tror at folk vil dem ondt. Personligt er jeg også tosse gammel. Skriver stadig sms til folk. Er ikke på div tjat rum. Men nogle gange må man bøje sig HVIS man vil være med i fældeskabet . Har respekt for folks valg. Men husk fordi man ikke vil være med. Kan man ikke forlange at alt bliver slået op på RCG. 70 % forgår på FB. så det er jo bare en skam at de går glip af div. info. smiley

Kommentér på:
Munkebjerg nu på Søndag

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce