{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
483 visninger | Oprettet:

Skal vi nedlægge Crawel Midt Jylland {{forumTopicSubject}}

Vil høre er der for mange grupper her inde eller hvad.
Planen med denne gruppe var at samle folk som kommer fra det midt jyske. Så man kunne slå ture op her inde. Personligt vil jeg være træt af det. Men det er nok fordi det er mig som oprettet gruppen. Så er det slut eller hvad ? smiley


Kommentarer på:  Skal vi nedlægge Crawel Midt Jylland
  • #1   5. okt 2018 Det syntes jeg ikke vi skal ven men det er jo bare min meningen

  • #2   5. okt 2018 Det synes jeg ville være tosset. Ved godt vi ikke er så aktive lige pt. Men vores weekender i denne måned står på barnedåb, fødselsdag, flytning. Og den søndag vi ikke skal noget er den søndag hvor folk hygger med kæreste/kone/børn.
    Men hvorfor skulle den nedlægges? Og hvor skulle der så oprettes ture.
    Måske skulle man bare definere midtjylland.
    Håber der er flere der vil give deres mening med, og ikke kun dem som plejer at bruge trådene, der er jo en del medlemmerne af gruppen, så kom med jeres mening positivt eller negativt alt tæller


  • #3   5. okt 2018 Gid man kunne slå grupper sammen - så kunne man slå denne gruppe og den "nordjyske" sammen til een. Det er min fornemmelse at der er kommet flere nye ansigter til med denne gruppe. Det kan godt være lidt forvirrende at skulle slå en event op i begge grupper for at få alle med - pludselig er der to tråde om den samme ting og hvem skriver nu lige hvad hvor.

  • #4   5. okt 2018 Meld jer ud af lortet på Facebook istedet.
    Hver gang 2 tåber finder ud af de har samme interesse, så laver de en klub og laver en gruppe på Facebook. Så bliver det slået op alle mulige steder, og pludselig er folk medlem af endnu en gruppe.

    Siden sommerferien er noget der minder om 85% af opslagene lavet i Crawel Midt Jylland.
    Der er også inaktive i Nordjylland gruppen, jeg kan hurtigt tælle den første håndfuld. Der er også en del som i hvert fald ikke er fra Nordjylland, og som har en halv dags rejse for at komme nord for Hobro. Men der er vel også inaktive i den anden gruppe? Jeg kender ikke alle de nye folk, men ved der er nogle af de "gamle", der ligesom mig ikke har givet lyd fra sig i meget lang tid.
    Midtjylland virker en smule mere indbydende, da folk så kan mødes på midten, og ikke i den ene ende.

    Jeg synes egentlig ikke det er et problem. Hvis der bliver oprettet et opslag, så afgør man vel med sig selv om man har lyst. Har man lyst, finder man vel ud af om kalenderen er fri. Er den fri, så giver man lyd fra sig, og bliver automatisk tilmeldt en notifikations service, og bliver mindet om nyheder der vedrører det opslag. Både på Facebook og RCG.
    Gider man ikke, har man ikke tid, så lader man være med at gøre noget, og så sker der ikke mere.


  • #6   5. okt 2018 Du har vist fadt i noget. Fra Nord jylland er der vist kun Jan og Pelle. Som der er liv i. Midt sker der lidt mere. Mic Jan Jens Cody Henrikorg Jette Marc . Slår ture op. Og vi er ofte over 10 mand ude og køre. Og det sker ofte der kommer nye ansigter og køre med os. Kristian fra skive Allan fra Århus osv. Men jo flere sjover er det også.

  • #7   5. okt 2018 Nu er der jo ingen nordjysk gruppe den hedder midt og nord .... men det laver blot om på. Ændrer dog ikke på at der på Facebook lortet er 800% mere aktivitet.

  • #8   5. okt 2018 Jeg er ikke på Facebook, kommer ikke på Facebook. Laver folk noget på FB only, så er jeg bare ikke med - længere er den ikke.

  • #9   5. okt 2018 Nu var det mest fordi det var nemmere at kende forskel på de 2 grupper, i stedet for at skrive Nord- & midtjysk Rc trail, trial og crawler RC hygge og Crawel Midt Jylland smiley

Kommentér på:
Skal vi nedlægge Crawel Midt Jylland

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce